24 / 04 / 2024

Kayseri site yöneticileri toplantısı

Kayseri site yöneticileri toplantısı

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

Fahiş aidatlardan sonra site yönetimlerine denetim önerisi! 

Aidatlar sebebiyle son dönemde site yönetimleri tartışma konusu haline gelirken, tesis yöneticileri, belli sayıdan fazla dairenin olduğu site yönetimlerinin profesyonel şirketlerce üstlenilmesi önerisinde bulundu. İşte detaylar...

Profesyonel olmayan site yönetimleri komşuların arasını açıyor!

Son yıllarda site yönetimleri ile kat malikleri arasındaki problemler sebebiyle açılan davalar rekor seviyeye çıktı. Fakat davaların ayrıntılarına bakıldığında taraflar birbiriyle komşu. Yani sitenin yöneticileri genellikle sitede oturan başka bir kat maliki oluyor.

Apartman ve site yöneticilerinin sektöre etkisi!

Apartman ve site yöneticileri gayrimenkul sektörünü yakından etkiliyor. İşte Özgür Demirci'nşn ''Apartman Ve Site Yöneticiliğine Giriş'' konulu yazısı...

Ahmet Poyraz site yöneticilerini misafir etti!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'deki site yöneticileri ile mahalleler hakkında istişarelere devam ediyor.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Kartal'da Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli düzenlendi!

Kartal Belediyesi ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve İzoder’in ortaklaşa düzenlediği Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yenimahalle'de apartman ve site yöneticileri eğitimi başladı!

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Kent Konseyi iş birliğiyle başlatılan Apartman ve Site Yöneticileri Eğitimi projesinin ilk toplantısı Yenibatı Mahallesi’nde gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde apartman ve site yöneticileri bilgilendirildi!

Beylikdüzü’nde bulunan apartman ve site yöneticileri düzenlenen bilgilendirme panelinde buluştu. Panelde asansör, yangın, havuz ve su konularında hijyen, bakım ve kontrol konuları uzmanlar tarafından anlatıldı...

Site yönetim kararına itiraz edilir mi?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümleri uyarınca verilecek kararlara göre yönetiliyor. Peki, site yönetim kararına itiraz edilir mi?

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi 3 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, İlyas Tuzinoğlu Müdürlüğü 'nde, Bayrampaşa'da kuruldu.

Site yönetimine geçiş nasıl yapılır?

Yönetim plânında toplu yapı temsilciler kurulu oluşuncaya kadar, bu kurulun görevlerini üstlenmek, yetkilerini kullanmak ve kurulun oluşması için gerekli girişimde bulunmak üzere, bir geçici yönetim kurulabiliyor. Peki, site yönetimine geçiş nasıl yapılır

Site yöneticisi maaş alır mı?

Yönetim plânında başka türlü düzenlenmedikçe, blok kat malikleri kurulu blok ve ortak alanların yönetimi için yönetici atıyor. Peki, yöneticinin hizmetinin karşılığı nasıl verilir? Site yöneticisi maaş alır mı?

Site yönetim planı değişikliği nasıl yapılır?

Toplu yapı kapsamındaki yapı ve yerler için tamamını kapsayan bir tek yönetim plânı düzenleniyor. Peki, site yönetimi değiştirilebilir mi? Site yönetim planı değişikliği nasıl yapılır?

Kayseri site yöneticileri toplantısı Haberi

Kayseri site yöneticileri toplantısı

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, bina ve site yöneticilerine tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında bilgilendirme yaptı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Vali Şehmus Günaydın’ın verdiği talimatla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı salonunda düzenlenen toplantıda, site ve bina yöneticileri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli tarafından bilgilendirmede bulundu. 

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, site ve bina yöneticilerine son derece önemli görevler düştüğünden bahsedere, site içerisinde ortak kullanım alanlarında dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. Toplantı, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli’nin site ve bina içerisinde uyulması gereken kurallar ile ilgili hatırlatmalarının ardından site ve bina yöneticilerinin sorun ve taleplerini iletmeleriyle son...