28 / 03 / 2024

kayseri sultanhanı akkışla yolu ne zaman açılacak

kayseri sultanhanı akkışla yolu ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri' yi ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyacak en önemli proje olarak nitelendirilen 'Ufuktaki Kent Kayseri' programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor...

TOKİ Kayseri Akkışla 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Akkışla’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Akkışla’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi

Kayseri'deki Engir Gölü çevresinde yapılaşmaya geçit yok! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, sulak alan olarak kuşlara ev sahipliği yapan Engir Gölü çevresinde bölgenin doğal yapısını bozacak yapılaşmaya izin verilmemesi yönünde karar aldı.

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm indirimi!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm alanlarında yapılaşmanın hızlandırılması için harekete geçildi. Bölgedeki 3 mahallede ’Müteahhitlere Bazı Harç ve Ücretlerde İndirim’ uygulanıyor.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

7 ilde 13 gayrimenkul, turizm yatırımcılarına verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Eskişehir, İzmir, Kayseri ve Muğla'daki 13 gayrimenkulü turizm yatırımcılarına tahsis edecek..

Kayseri'de iskansız binanın elektriği kesildi!

Kayseri’de bir apartmanın sakinleri, binayı yapan müteahhit iskanı almadığı için kaçak elektrik kullandıklarını söyledi. 115 bin TL’lik borçla karşı karşıya gelen bina sakinlerinin elektriği kesildi.

Kayseri Talas'ın yeni imar revizyonu tamamladı!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve 40 yıllık yapılaşmasını kapsayacak imar revizyon çalışmasını tamamladı.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Kayseri'de yeni konut satışı artış gösterdi!

TÜİK konut satış istatistiklerine göre toplam 181.188 konutun 78.633 adedi ilk satış olarak gerçekleşti. Kayseri, geçen yıla göre yeni konut satışının artış gösterdiği iller arasında yer aldı.

kayseri sultanhanı akkışla yolu ne zaman açılacak Haberi

kayseri sultanhanı akkışla yolu ne zaman açılacak


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyacak en önemli proje olarak nitelendirilen 'Ufuktaki Kent Kayseri' programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor. Başkan Özhaseki ve beraberindekilerin durağı bu kez Akkışla oldu. Akkışla'da, Akkışla-Sultanhanı yolunu açma sözü veren Başkan Özhaseki bu yolun yapılmasıyla Akkışla'nın Kayseri'ye 20 kilometre daha yaklaşacağı müjdesini verdi.


Akkışla girişinde AK Parti İlçe Başkanı Davut Altınoluk, Belediye Başkan Adayı Ali Ergül ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri eşlik etti. Çiçeklerle karşılanan Başkan Özhaseki için 'Akkışla Seninle Gurur Duyuyor', 'En Büyük Başkan Haseki Başkan' sloganları atıldı. Başkan Özhaseki Cuma namazının ardından Akkışla Spor Salonu'na geçerek 'Akkışla Büyükşehir ile Buluşuyor' toplantısına katıldı....