29 / 03 / 2024

Kayseri Tomarza tarihi yapılar

Kayseri Tomarza tarihi yapılar

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberinde bulunan heyet Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıyı inceledi.

TOKİ Kayseri projesiyle 190 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinde 190 konut yer alacak. İncesu ilçesinde yükselecek olan projenin ihalesi 8 Kasım'da yapılacak.

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.

TOKİ Kayseri Tomarza 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Tomarza’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Tomarza’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kocasinan'da tarihi caminin restorasyonu tamamlandı! 

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yer alan sekiz asırlık tarihi cami aslına uygun bir şekilde restore edilerek ibadete açıldı. 

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale 17 Mart'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı için ihale tarihi 17 Mart olarak belirlendi. 

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri Tomarza'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberinde bulunan heyet Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıyı inceledi.

Kayseri'de 2 katlı tarihi evin çatısı çöktü!

Kayseri'de 2 katlı tarihi evin çatısı restorasyon yapılması sonudunda çöktü ve 2 işçi yaralandı. Polis olayla ilgili incelemelerde bulundu. 

Kayseri'de tarihi evin çatısı çöktü: 2 yaralı!

Kayseri Talas'ta restore edilen tarihi evin çatısının çöktü. Yaşanan çökme sonucunda 2 kişi yaralandı...

TOKİ Kayseri Tomarza 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. 

Kayseri Tomarza tarihi yapılar Haberi

Kayseri Tomarza tarihi yapılar

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun beraberindeki heyetle birlikte Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıları inceledi.

Milliyet'te yer alan habere göre; İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Nevzat Ak ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı Gürcan Senem'le beraber Tomarza ilçesine ziyaret düzenledi. İl Müdürü Dursun ve beraberinde bulunan heyet, ilçenin tarihi, kültürel ve turistik alanlarında gerçekleştirmeler yaptı. 

Tomarza'nın tarihi için önemli bir ilçe olduğundan bahseden Dursun, "Halkımız tarafından yeterince tanınmayan eserlerin gün yüzüne çıkartılarak yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaretlerinin sağlanması ve tanıtımlarının yapılması konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye...