25 / 04 / 2024

kayseri ulaşım projeleri

kayseri ulaşım projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin raylı sistem projelerini masaya yatırdı.

Kayseri için ulaşım master planı tamamlandı!

Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte master planı ve bu planda yer alan yeni raylı sistem hattının yapılacağı alanı yerinde incelediler.

Mustafa Çelik, Kayseri projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımda ikinci yılını dolduran Başkan Çelik, 2017 yılında başlatacağı projeleri kamuoyu lansmanı ile tek tek açıkladı.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri banliyö tren hattı, raylı sisteme entegre edilecek!

Yeşilhisar-İncesu-Kayseri ve Kayseri -Sarıoğlan arasındaki toplam 130 km’lik güzergahta hizmet verecek banliyö hattı kent merkezindeki raylı sisteme entegre edilecek.

Kayseri'de banliyö hattı ile raylı sistem entegre oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, önemli bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Çelik, Yeşilhisar-Sarıoğlan arasında hizmet verecek olan banliyö hattının şehir içindeki raylı sistemle entegre olacağını açıkladı.

Kayseri'nin önemli ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'deki demiryolları projelerinin hızlanması için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yetkilileri ile detaylı bir toplantı yaptı, toplantıda Kayseri için çok önemli olan projeler masaya yatırıldı

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Ankara'da ikinci durağı olan Ulaştırma Bakanlığı'nda Hızlı Tren, Banliyö Hattı, Havaalanı Yeni Terminal Binası, Lojistik Köy gibi Kayseri için çok önemli projeler ele alındı.

Kayseri tramvay 4.ve 5. etap uygulaması 2016'da başlayacak!

Kayseri tramvay hattında araç sayısı yıl sonundan itibaren 30 yeni aracın gelmesiyle 68’e çıkacak. Böylece yolcu taşıma kapasitesi de 90 bin kişiden 180 bin kişiye yükselecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 30 yeni raylı sistem aracı alıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Bozankaya Otomotiv Makina İmalat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bozankaya tarafından imzalanan sözleşmeyle Kayseri'deki şehir içi ulaşıma yaklaşık 125 milyon TL'lik bir yatırım yapılmış olacak.

Mehmet Özhaseki: Yeşilhisar Banliyö hattı 1 sene içinde hizmete girecek!

Mehmet Özhaseki, Yeşilhisar ve köylerine götürülecek hizmetlerle ilgili toplantısı düzenledi. Toplantıda ilçe için en önemli projelerden olan banliyö hattı konusunda açıklamalar yapan Başkan Özhaseki, Ulaştırma Bakanlığı ile mutabakatın sağlandığını belir

Kayseri'de Reşadiye - Zincirli yolu genişletiliyor!

Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Reşadiye ile Zincidere mahallelerini birbirine bağlayan iki aracın yan yana geçmekte zorlandığı Komado Caddesi' nde yol genişletme çalışmalarına başladı...

Mehmet Özhaseki: Kayseri'nin merkezinde 450 bin metrekarelik deniz olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, projelerini Dünya Ticaret Merkezi’ nde düzenlenen toplantıyla açıkladı. Başkan Özhaseki, Kayseri' nin merkezinde 450 bin metrekarelik deniz olacağını söyledi...

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Kayseri'nin mega projeleri tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi başta ulaşım alanındakiler olmak üzere her alanda mega projelerine hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

kayseri ulaşım projeleri Haberi

kayseri ulaşım projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşmesi ve Belsin-Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nın protokolünü imzalamasının ardından şehrimizin demir yolları projeleriyle ilgili önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Mustafa Çelik, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Veysi Kurt ile demir yolu projelerini masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ankara’da şehrimizin demir yollarıyla ilgili tüm projelerini üzerine toplantılar gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Veysi Kurt ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerde Kayseri'ye yapılacak olan Yeni Gar Binası, Banliyö Hattı ve Araçları, Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı, Şehir İçinde Kalan Demir yolu Geçitleri, Lojistik Köy...