25 / 04 / 2024

kayseri üst geçitleri

kayseri üst geçitleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türkiye’nin en modern ve en teknolojik üst geçitlerini yaptıklarını söyledi. Çelik, "Bizdeki bilgilerin sizlere aktarılmasından da son derece mutluyuz" dedi.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Malatya Darende'ye üst geçitli terminal binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

Zonguldak Gökgöl Mağarası Mevkisine sosyal donatılı üst geçit!

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara'daki kullanılmayan üst geçitleri ne olacak?

Ankara'daki kullanılmayan üst geçitlerin kaldırılmasına ya da kullanımlarını kolaylaştırıcı düzenlemeler yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Sakarya Ada AVM üst geçit projesinin inşaatı başladı!

Sakarya Erenler'de yer alan ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nde çalışmalar başladı.

Ada AVM üst geçit projesinde çalışmalar başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada ADA AVM önüne inşa edilecek olan üst geçidin ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

kayseri üst geçitleri Haberi

kayseri üst geçitleri

Kayseri’deki üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilere verilen teorik ve uygulamalı dersler kapsamında köprülü kavşak inşaatlarında öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çelik, Türkiye’nin en modern ve en teknolojik üst geçitlerini yaptıklarını belirterek, "Yerinde imalat olduğu için diğer prefabrik üst geçitlere göre biraz zaman alsa da bu zaman farkına değen bir eser ortaya çıkıyor. Böyle bir yapının siz öğrenciler tarafından görülmesini çok arzu ettik. Çünkü diğer bazı bölümlerin laboratuvar ortamında yaptıkları uygulamalı eğitimleri siz inşaat mühendisliği öğrencilerinin elde etme imkanı yok. Ancak sizin de şansınız, böylesine gelişmiş bir köprünün yapımının denk gelmiş olmanız. Almış olduğunuz teorik derslere ilave olarak bugün de burada bu köprü inşaatını inceleme fırsatınız oldu. Gerek bizim belediyedeki yetkili arkadaşlarımız gerekse de yüklenici firmadan arkadaşlar sizlere konuyu...