25 / 04 / 2024

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz

Kayseri Mobilya Fuarı, 65 ilden 150 firmanın katılımıyla açıldı. 65 ilden 150 firmanın katıldığı fuar, ticari bağlantı kurmak için 41 ülkeden gelen iş adamlarını da ağırlıyor

Melikgazi'de kentsel dönüşüm başarısı!

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a ziyarette bulundu.

Kayseri'nin hayırseverleri Talas'ta eğitim binaları inşa ediyor!

Kayseri’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamçı, arsa sorununa rağmen hayırseverlerin Talas'ta eğitim binaları inşa ettiğini söyledi.

Kayseri OSB'de anaokulu inşa edilecek!

KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) anaokulu yapımına ilişkin protokolü imzaladı. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlamasının yapıldı.

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

Ilıca Harlek Termal Otel hizmete açıldı!

Kütahya Belediyesi Ilıca Harlek Termal Oteli 2 yıl aradan sonra törenle hizmete açtı, Ilıca Harlek Termal Otel bahçesinde düzenlenen törene Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da katıldı...

100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam!

Gediz ilçesine gelen Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Avni Kula, “100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi yapımında sona yaklaşıldı. " dedi.

Turizmciler Kayseri'de buluştu!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi açıldı!

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi Vali Orhan Düzgün ve protokol üyelerinin de katılımıyla İncesu’da hizmete açıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün törende konuşma yaptı.

Kayseri'de turist sayısı yüzde 50 arttı!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’nin tanıtımı konusunda bir logosunun olması gerektiğini belirterek, logo konusunda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir çalışma yapılacağını açıkladı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü'nün inşaatı Eylül'de başlayacak!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünün yeni binasının inşaatının eylül ayında başlayacağını söyledi.

Talas Gençlik Merkezi binasının yapımı başladı!

Kayseri’deki faaliyetlerini önemsediklerini belirten Kayseri Valisi Orhan Düzgün, gençlere yönelik çok yönlü olarak planlanan Talas Gençlik Merkezi binasının yapımına başlandığını söyledi.

Keykubadiye Sarayı'nda kazılar Pazartesi başlayacak!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Selçuklu dönemine ait Keykubadiye Sarayı'nda kazı çalışmalarına pazartesi günü başlanacağını bildirdi.

Uşak'ta Ulubey Kanyonları için konaklama tesisleri yapılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz Haberi

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Dünya Ticaret Merkezi'ndeki bu sene 3'üncüsü düzenlenen Kayseri Mobilya fuarının açılışında, mobilya sanayinin oluşturduğu katma değerle Türkiye'deki sektörler arasında stratejik bir öneme sahip olduğunu söyledi. 

Mobilya sanayinin 9 milyar dolarlık iç pazar büyüklüğü, üretim potansiyeli ve istihdam olanaklarıyla ülkenin lokomotif sektörlerinden olduğunu belirten Yılmaz, "Kayseri'de mobilya sektörü, kanepe, koltuk ve yatak üretimi ile başlamıştı. Gelişen teknolojiyle ve yeni yatırımlarla bugün mobilya sanayinin her dalında üretim yapılıyor. Kayseri, mobilya sektöründe tüm dünyada tanınan markaları, sektörün öncüsü konumundaki firmalarıyla önemli bir üretim bölgesidir" diye konuştu. 

     

     -95 ülkeye 323 milyon dolarlık ihracat- 

     

Kentin sektörün en büyüklerini içerisinde barındırdığına dikkati çeken Yılmaz, şöyle devam etti: 

"TÜİK ihracat rakamlarına göre, 2012'de dünya genelinde 95 ülkeye 323 milyon dolarlık ihracat...