19 / 04 / 2024

kayseri yatırımları 2015

kayseri yatırımları 2015

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Müftülüğü'nü ziyaretinde belediyelerin şehrin inşası ve imarı için çalıştıklarını belirtti ve insanın imarı için çalışan İl Müftülüğü'ne her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kayseri'nin 17 projesi masaya yatırıldı!

Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katılımıyla Karayolları yetkilileri ile uzun bir toplantı yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu toplantıda Kayseri'yi ve belediyeyi ilgilendiren 17 projeyi masaya yatırdı.

Mehmet Özhaseki Kayseri projelerini anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili proje safhasının tamamlandığını ve ihalelerin başladığını söyledi. Başkan Özhaseki, baharla birlikte tüm ilçelerde yoğun bir çalışmanın başlayacağını belirtti.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Kayseri'ye 2 dev ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Marina açılışına katılım gösterdi. Marina açılışında açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, Kayseri yatırımları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri yatırımları için 7.5 saatlik toplantı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 6 daire başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlarla ilgili yaklaşık 7,5 saat süren bir toplantı yaptı.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri yatırımlarına övgü yağdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katlı kavşaklardan bulvarlara, sosyal yaşam merkezinden kentsel dönüşüme kadar kentteki pek çok yatırımı iş adamlarına tanıttı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

kayseri yatırımları 2015 Haberi

kayseri yatırımları 2015


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir süre önce kendisini ziyaret eden Yeni İl Müftüsü Şahin Güven'e iade-i ziyarette bulunarak "Hayırlı Olsun" dileklerini belirtti. Müftü Güven'e başarılar dileyen Başkan Çelik, "Akademik hayatınızdaki başarılarınızı biliyoruz. Bu makamda da layıkıyla işler yapacağınıza eminiz. Şehrin inşası ve imarında belediye olarak bizler çalışıyoruz. Ama insanın inşası ve imarı size düşüyor. Bu noktada vatandaşların manevi olarak eğitimine yönelik yapacağınız her hizmette bizleri de yanınızda kabul edin. Her türlü desteğe hazırız. Hedefimiz hem fiziki hem de manevi olarak halkımızı mutlu etmek" dedi.

İl Müftüsü Şahin Güven de Kayseri'nin en güzel hizmetlere layık bir şehir olduğunu söyledi. Güven şöyle konuştu: "Sizler sağ olun şehrimizin imarında elinizden gelen her türlü gayreti gösteriyorsunuz. Kayseri alimlerin bol olduğu, diyanet hizmetlerinin...