25 / 04 / 2024

kayseri Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi

kayseri Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar’da yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Çelik, ilçeleri sadece ekonomik anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda da geliştirmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli bugün atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar 'da yaptırılacak olan 'Kadın ve Gençlik Merkezi' ile park ve spor sahaları için 11 Kasım'da (bugün) temel atma töreni düzenlenecek.

ŞOK’ta indirim şöleni başladı! Kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’un Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılı özel olarak düzenlediği indirim kampanyasının yeni ayağı bugün başlıyor. Buna göre, kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü!

ŞOK’a yeni haftaya özel büyük indirimler tüm ŞOK marketlerde başlıyor. Bu doğrultuda, tak- Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü. İşte 7 Ağustos Pazartesi Pazar ŞOK fiyat listesi...

BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düştü!

Tüketicilere her kategoride uygun fiyata ürün sunan BİM, yine indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz’da BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düşecek. İşte 14 Temmuz Cuma Bim fiyat listesi...

ŞOK’ta erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü!

ŞOK’un 27 Nisan tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü. İşte fiyat listesi ŞOK 27 Nisan 2023...

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Kadın omuz çantası 190 TL’ye, 2’li yastık kılıfı 42,50 TL’ye düştü!

BİM’in 14 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, kadın omuz çantası 190 TL’ye, laptop çantası 170 TL’ye, 2’li yastık kılıfı 42,50 TL’ye düştü. İşte BİM 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

ŞOK'ta şok fiyatlı indirimler var! Kadın pijama takımı 200 TL, nevresim seti 200 TL, TV ünitesi 800 TL...

ŞOK Market’in 1 Nisan-4 Nisan 2023 tarihlerindeki indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te kadın pijama takımı 200 TL’ye, nevresim seti 200 TL’ye ve TV ünitesi 800 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta başka hangi ürünler kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi

Akıl almaz yöntemle 126 milyon lirayı çalan kadının kimliği ve gizlendiği adresi deşifre edildi

Almanya'da çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalan kadının kimliği ve paralarla kaçtıktan sonra nerede gizlendiği ortaya çıktı. Alman polisi hırsızlık olayının şüphelisinin Yasemin Gündoğan olduğunu ve genç kadının paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını tespit etti.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kadın sığınma evlerinin sayısı artacak!

TBMM'ye sunulan 5393 Sayılı Belediyeler Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında belediyelerin açtığı kadın sığınma evlerinin sayısının artırılması planlanıyor. 

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Kayseri Yeşilhisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

kayseri Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi Haberi

kayseri Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar’da yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçeleri sadece ekonomik anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda da geliştirmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.


Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı. Törene Başkan Çelik'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe kaymakamı, ilçelerin belediye başkanları, bürokratlar ve Yeşilhisar halkı katıldı. Açılış töreninde konuşan Kayseri büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. İnşallah terör belasından kurtuluruz. Allah bize teröristlerin meclisteki uzantılarının cezalarını çektiğini görmeyi de nasip etsin" dedi.


Yapılan projelere değinen Başkan Çelik, "İlçelerimizde yaşayan insanların refahını artırmak için...