20 / 04 / 2024

kayserigazın cirosu

kayserigazın cirosu

Büyükşehir mücavir alanından sonra Develi ilçesine doğalgaz götürmek için harekete geçen firma, doğalgaz altyapı çalışmalarını 2014 yılının son çeyreğinde gaz kullanımına hazır olacak şekilde planlıyor....

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketleri arasında yer alan Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu...

Avi Alkaş: Cirosu 3 misli artan kiracının kira vermemesi haksızlık!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılan AVM'lerdeki kira sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. Alkaş, "Hak edene çalışana daha fazla destek olarak dengeyi bulacağız. Cirosu 3 misli artan bir kiracının kira vermemesi haksızlık" dedi...

Faizsiz ev cirosu 2 milyara ulaştı!

Faizsiz ev sahibi yapan, ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ gün geçtikçe büyüyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Sektörün 2015’de aylık cirosu 300 milyon, 2019 başında 1 milyar liraydı'' diye konuştu.

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...

TAV'ın 2017 cirosu 1,1 milyar avro!

TAV Havalimanları'nın 2017 cirosu 2016'ya göre yüzde 3 artarak 1 milyar 143 milyon avroya ulaştı.

Akçansa’nın 2015 yılı cirosu 1,5 milyar TL’ye ulaştı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2015 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin 2015 yılındaki satış geliri 1 milyar 469 milyon TL, dönem kârı ise 283 milyon TL olarak gerçekleşti.

Doğtaş Kelebek 373 mağazaya ulaştı!

Doğtaş Kelebek’in, 76’sı yurtdışında olmak üzere toplam 373 mağazası bulunuyor. Yılın ilk altı ayında yüzde 15 büyüyen Doğtaş’ın cirosu 322 milyon TL.

Enka İnşaat'ın cirosu 3 milyar 165 milyon TL oldu!

Enka İnşaat'ın ikinci çeyrek bilançolarına göre cirosu 3 milyar 165 milyon TL oldu ve bu rakam geçen yıla göre yüzde 0,2'lik artışa işaret ediyor.

Torun AVM'lerine yılın ilk yarısında 26.1 milyon ziyaret!

TORUNLAR GYO bünyesindeki AVM'leri yılın ilk yarısında 26.1 milyon kişi ziyaret etti. Geçen yılın aynı dönemine göre perakende cirosu yüzde 9.1 artarak, 929 milyon TL ciroya ulaştı.

TAV Havalimanları'nın cirosu yüzde 17 arttı!

TAV Havalimanları'nın cirosu, bu yılın ocak-haziran döneminde yıllık yüzde 17 artışla 508 milyon avroya, konsolide net karı da yüzde 4 yükselişle 88 milyon avroya ulaştı

kayserigazın cirosu Haberi

kayserigazın cirosu


EPDK’nın, Türkiye’de şehir dağıtım ihalelerinin ilkini 2003 yılında Kayseri’den başlatmasıyla sektörde 10’uncu yılını geride bırakan Kayserigaz, yatırımlarına hız verdi. Büyükşehir mücavir alanından sonra Develi ilçesine doğalgaz götürmek için harekete geçen firma, doğalgaz altyapı çalışmalarını 2014 yılının son çeyreğinde gaz kullanımına hazır olacak şekilde planlıyor.


Doğalgaz altyapısı ile Türkiye’de ilk beş il arasında yer alan Kayseri’de, doğalgaz kullanımının yüzde 98’e ulaştığı bilgisini veren Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, bu yıl sektörde 10’uncu yılları olması nedeniyle yatırımlarına hız verdiklerini aktardı. 10 yılda yeraltına 226 km çelik hat, 2 bin km polietilen hat döşediklerini kaydeden Bora, sadece bu yıl içinde 30 bin yeni aboneye ulaşarak, toplam abone sayılarını 366 bine çıkardıklarını dile getirdi.


Aynı zamanda Kayseri’nin büyükşehir mücavir alanından sonra Develi ilçesine de...