26 / 04 / 2024

Kazan termal

Kazan termal

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Ankara 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut ve beraberindeki daire başkanları, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

Ankara Kahramankazan'da 24.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait olan termal otel ve arsası vasıflı gayrimenkul 24 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan termal otelin ihalesi 1 Mart 2019 cuma günü gerçekleştirilecek.ç

Ankara Kazan'da 21.1 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kazan'da bulunan termal oteli satışa çıkardı. Arsa alanı 13.381 metrekare olan otelin satış bedeli 21 milyon 100 TL olarak belirlendi.

Ankara Kazan'da 22 milyon TL'ye satılık otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara İli Kazan İlçesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli, 22 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

Kazan termal turizmde Ankara'nın gözdesi oldu!

Mineral değerleri bakımında Türkiye'nin en değerli 4 suyu arasında gösterilen termal suya kavuşmasının ardından bu alanda yatırımlarına ağırlık veren Kazan Belediyesi ilk olarak 5 yıldızlı termal turizm ve sağlık merkezi temelini attı.

Kazan'daki dev turistik tesiste sona gelindi!

Ankara Kazan’da yapımı son aşamaya gelen termal otelin yakın zamanda tamamlanıp, hizmete gireceği belirtildi. Tesis toplam 13 bin 382 metrekare alan üzerine kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ankara Kazan'da termal turizm canlandırılacak!

Ankara'nın Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçeye yatırım yapacak iş adamlarına her türlü desteği vereceklerini belirterek, Kazan'ın termal turizm alanında da değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

TÜGİAD Kazanlı'da termal turizm için çalışacak!

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ve üyelerini kabul eden Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçeye yatırım yapacak. Her türlü desteği vereceklerini belirterek, Kazan'ın termal turizm alanında değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Kazan Termal Otel projesinin oda kapasitesi 96'dan 125'e çıktı!

Kazan Belediye Başkanlığı; Ankara, Kazan, Kayı Mahallesi'nde yer alan termal otel ve kongre merkezinde oda kapasitesini 96'dan 125'e çıkardı. Yatak kapasitesi ise 230'a çıkmış oldu.

Eskişehir Bademlik Termal Tesisi yarın açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’in de termal turizmden kazanç elde etmesi için başlattığı termal otel projesi tamamlandı. Rixos Grubu tarafından işletilecek termal tesis, yarın yapılacak törenle hizmete açılacak.

Eskişehir Bademlik Termal Tesisi 20 Haziran'da açılacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’in de termal turizmden kazanç elde etmesi için başlattığı termal otel projesi tamamlandı. Rixos Grubu tarafından işletilecek termal tesis, 20 Haziran'da açılacak...

Güral Afyon Termal'de çıkan yangın sebebiyle HSYK semineri iptal edildi!

Güral Afyon Termal'de dün saat 09.45'te buhar jeneratörü kazanının bacasında aşırı ısınmaya bağlı olarak yangın çıktı. Otelde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), savcı ve hâkimlere yönelik hizmet içi seminer yapılıyordu.

Makissos Termal Hoteli'nin açılışıyla Kırşehir'de termal turizm canlanıyor!

Anadolu'nun en büyük termal oteli Makissos Termal Spa Hoteli'nin açılışıyla birlikte Kırşehir'de Termal turizm potonsiyeli hız kazanıyor. Vali Çakıcak, Kırşehir in lokasyon açısından önemli bir yerde olduğunu vurguladı

Vakıf GYO 24 milyon 747 bin 489 TL kazanç dağıtacak!

Vakıf GYO düzenlediği genel kurulda 24.747.489,72 TL kazanç dağıtma kararı aldı

Kazan termal Haberi

Kazan termal

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Ankara 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut ve beraberindeki daire başkanları, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.


Ertürk, ilçeye termal su getirdiklerini belirterek, “Yakın zamanda Termal Otel ve Kongre Merkezinin de yapımı tamamlanacak. Bu sayede Kazan sağlık turizminin adresi olacak. Havaalanı yolu için çalışmaları yapılıyor. Bu Kazan için büyük bir gelişme”...