19 / 04 / 2024

Kazancı Sosyal Tesisleri nerede

Kazancı Sosyal Tesisleri nerede

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın en önemli sayfiye alanlarından biri olan Kestel’in Kazancı bölgesine yaptırdığı sosyal tesis hizmet vermeye başladı.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Kahramanmaraş Elmalar Sosyal Tesisleri yenilenecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Elmalar Mahallesi’ndeki sosyal tesisleri bakıma aldı.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Kahramanmaraş Cemile Akkoyun Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Cemile Akkoyun Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi.

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

2019 kamu sosyal tesis ücretleri belirlendi!

Kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin bu yıl ödeyeceği asgari ücretler belirlendi. Tebliğ, 1 Şubat'ta yürürlüğe girecek.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Kazancı Sosyal Tesisleri nerede Haberi

Kazancı Sosyal Tesisleri nerede

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın en önemli sayfiye alanlarından biri olan Kestel’in Kazancı bölgesine yaptırdığı sosyal tesis hizmet vermeye başladı.


BURFAŞ’a bağlı sosyal tesislerle kaliteli ve hesaplı hizmeti halkın ayağına götüren Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli oksijen alanlarından biri olan Kestel’in Kazancı bölgesini de hizmette kaliteyle buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte Kazancı Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti. İşletme hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Altepe, Ramazan bayramı itibariyle kapılarını müşterilere açan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.


Büyükşehir Belediyesi olarak halka her alanda hizmet etmeye gayret ettiklerini ve bu kapsamda şehrin her bir bölgesine sosyal tesisler açtıklarını söyleyen Başkan Altepe, onlardan birinin de Kestel’in Kazancı bölgesi olduğunu ifade etti. Kazancı’nın ‘nüfusu özellikle yaz aylarında patlama yaşayan’ önemli bir sayfiye bölgesi olduğunun altını çizen,...