25 / 04 / 2024

Kazım Açıkbaş

Kazım Açıkbaş

Sinopspor’la ilgili yapılan toplantıda yeni stat talebi dile getirildi.Konu ile ilgili konuşan Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan, “Biz mevcut stadımızı modern hale dönüştürmek, Sinop’a yakışır bir hale getirmek istiyoruz.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Kazım Türker: Göztepe'nin yanında durduk!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker yaptığı açıklamada "Göztepe'nin, Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla kazandığı bu başarı bizim için gururdur" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısında kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi yeniden inşa edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada Kayseri Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi'nin yeniden inşa edileceğini söyledi.

Kazım Kurt: Esnaf da dönüşüm istiyor!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt 'Emek. Erenköy, 71 Evler, Yenidoğan Gündoğdu, Gokmeydan. Huzur ve hatla Çankaya mahallelerini de içine katan bir hinterlantla 100 bin kişiye hitap eden bir bölge olacak" dedi.

Antalya Büyükşehir'den Hafize Yıldırım'a ev!

Konyaaltı’nın Kır Mahallesi’nde zor şartlar altında yaşamını sürdüren 75 yaşındaki Hafise Yıldırım’a Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Başını sokacak sıcak bir yuva hayali kuran Hafise Nine, Başkan Türel’in talimatıyla konteyner eve kavuştu.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kazım Yücel: Kayseri Kocasinan'da tramvay yer altına alınmalı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir ve Fevzi Çakmak imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi Fevzi Çakmak-Kazım Karabekir Mahalleleri, Riskli Alanın 27,89 hektarlık imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Sevda Tepesi imara mı açılıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'da Sevda Tepesi olarak bilinen alanın imara açılmasına ve yabancılara arazi satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Kazım Açıkbaş Haberi

Kazım Açıkbaş

Şu anda stadın zemini kalmamış. 25 yıllık çim zemin dışarıdan çim gibi görünse de aslında balçık. Futbolcularımız balçıkta top oynuyor. Konuyu Milletvekilimizin Nazım Maviş ile de paylaştık. Bu konuyla ilgili bize yardım edeceğini düşünüyoruz. Bu stat ilin gözbebeği bir yer. Sadece futbol maçlarında değil birçok aktivitede kullanılıyor. Sinop’a deplasmana gelen insanlar ’Sinopspor’un stadı bu mu, başka stat yok mu?’ diye soruyorlar. Bu stadın bu yıl biran önce yapılmasını istiyoruz ve ilgililerin yardımlaşmalarını bekliyoruz” dedi.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş ise Özhan’a destek vererek, “Yaklaşık 30 senelik mazisi olan şehir stadının Sinop’a yakışmadığını düşünüyoruz. Bununla ilgili girişimlerimiz ve çabamız var. Modern görünümlü 5 bin kişilik, yeni modern görünümlü bir stadyum istiyoruz. Bununla ilgili yazışmalar ve görüşmelerimizi Genel...