26 / 04 / 2024

kc grup dar gelirli

kc grup dar gelirli

İnşaat sektörünün en aktif gruplarından KC, lüks projelerin ardından dar gelirlilere proje üretmeye karar verdi. KC Group Başkanı Hızır Demir Sarıgazi, Pendik ve Ümraniye gibi bölgelerde kentsel dönüşüm projeleri hazırladıklarını söyledi.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın, Muhammed Hamza Aydın, M. Ubeydullah Yalçın, Sadettin Aydın ve Uğur Sivri ortaklığında kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Semar Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semar Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Marangoz tarafından kuruldu.

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selen Merve Karaağaç tarafından kuruldu. 

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Marhan tarafından kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

İma Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aksu tarafından kuruldu.

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Tulip Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tayar Hazar tarafından kuruldu.

kc grup dar gelirli Haberi

kc grup dar gelirli

ŞİMDİYE dek lüks konut projeleriyle dikkat çeken KC Group, bundan sonra dar ve orta gelirli kesime hitap edecek konutlar üretmeyi planlıyor. KC Group Başkanı Hızır Demir "Tamamı ile bundan sonra "C" ve "B" sınıfına konut üretmeyi hedefliyoruz" dedi. Devam eden projelerinin tamamına yakın kısmını 30 Ağustos'ta teslim ettiklerini kaydeden Demir projelerin son durumunu şöyle özetledi: "Projelerimizin yaklaşık yüzde 20'si bu ay ve ekim sonu teslim ediliyor. 8-9.Etap 1154 konut , 60.000 metrekare alışveriş merkezi teslim edildi. Lale Evleri 1- 400 konut teslim edildi. 380 konut bu ay bitiyor. 10. etap 600 konut , sport center, kreş ve alışveriş merkezi de bu ay bitiyor. Bahçeşehir konutları da bitti. Alışveriş merkezi 3. cadde olarak fenomenleşen Şehr-i Bahçe...