05 / 05 / 2024

Kebapix yeni şubesi

Kebapix yeni şubesi

Modern bir isim algısıyla kurulan ve yıl sonuna kadar 10 şubeye ulaşacak olan Kebapix, 2014'te bu sayıyı 20'ye çıkarmayı hedefliyor. Kebap diyarı Uşak ve Şanlıurfa'ya da şube açacak...

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Yeşilçam Kahve Evi 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açacak!

72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor.

DentGroup 8 yeni şube açacak!

DentGroup, 2020'de sekiz yeni şube açmayı hedefliyor. Şu an 22 şubesi ile bugüne kadar 200 binin üzerinde hastaya hizmet veren firma, önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'ün üzerine çıkarmayı planlıyor...

Ankara'nın onaylanan imar planlarına yeni dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava üzerine Ankara 7. İdare Mahkemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Güvenpark Planlarına ilişkin yeni bir karar verdi.

A101'in kaç şubesi var 2020?

Türkiye'nin en ücra noktalarına, vatandaşların hak ettiği hizmeti ulaştırmayı kendine hedef olarak belirleyen A101 hemen her gün yeni mağazalar açıyor. A101 Türkiye'nin 81 ilinde 914 ilçesinde 6 bin 850 mahallesinde şube açtı. Peki A101'in kaç şubesi var 2020?

Kebapix yeni şubesi Haberi

Kebapix yeni şubesi



ANAVATANI Adana mı yoksa Şanlıurfa mı tartışmalarının zaman zaman alevlendiği kebap alemine yeni bir oyuncu dahil oldu. Her ne kadar işin kahramanı Şanlıurfalı olsa da, Kebapix, Denizli'de 2009'da doğdu... 


Kısa sürede Türkiye'nin yedi kentinde sekiz şubeye ulaştı. Bunlara yalanda Uşak ve kebabm anavatanlarından Şanlıurfa da dahil olacak. Önümüzdeki yıl ise bir 10 şube daha açmayı planlayan Kebapbc'in kurucu ortağı Cevdet Çiftçi, sektörün önemli sıkıntısı olan kalifiye eleman ihtiyacına yanıt vermek için de 'Kebap Akademisi' kurmayı hedefliyor. 


Kebaba gizemi ekledi 

Kebapix'in ortaya çıkış öyküsü hayli ilginç... Çiftçi, çocukluk yıllarında Şanlıurfa'da kebap ve ciğer ustalarının yanında çırak olarak sektöre adımım atar. Asker dönüşü Denizli'de bulunan akrabalarım ziyarete gelir ve buraya yerleşmeye karar verir. Cevdet Çiftçi, girişimcilik öyküsüne şöyle devam ediyor: "O yıllarda bu işimizi...