29 / 03 / 2024

Keçiören Fatih Köprüsü

Keçiören Fatih Köprüsü

Ankara Büyükşehir Belediyesi Keçiören Fatih Köprüsü altını aydınlatarak hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini sağladı.Daha önce yayaların korktuğu için kullanmaktan çekindiği köprü altının aydınlatılması suça eğilimli kişiler için caydırıcı oldu.

Keçiören’e kent meydanı yapılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçe trafiğini rahatlatmak için belediye ve kaymakamlığın önüne büyük bir kent meydanı ile Fatih Köprüsü’ne alternatif bir viyadüğün yapılacağını açıkladı.

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu!

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

Çanakkale Köprüsü'nde ilk geçiş gerçekleşecek!

Çalışmalarının aralıksız devam ettiği 1915 Çanakkale Köprüsü'nde ilk geçiş Salı günü gerçekleşecek. Geçiş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından gerçekleşecek.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki kedi yolunun yüzde 70'i tamamlandı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nden aylık 2 milyon TL kira geliri hedefleniyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi'nin şantiye mobilizasyon çalışmalarını tamamlanarak 2021 yılında açılacağını söyledi ve "Kule tamamlandığında, aylık 2 milyon TL kira geliri hedefliyoruz" dedi...

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.

İşte Çanakkale 1915 Köprüsü'nün son hali!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 yılında açılacak.Projenin temeli 18 Mart'ta atılmıştı.

Bingöl Şişmantürk Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Bingöl Belediyesi, sel felaketi sonucu yıkılan Vali Kurtuluş Şişmantürk Köprüsü’nü yeniden inşa etmek için çalışmalara start verdi.

Keçiören Fatih Köprüsü Haberi

Keçiören Fatih Köprüsü

Ankara kent merkezinde alt geçitleri ve tünelleri led aydınlatma sistemleri ile değiştiren Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi, yaya geçişlerinin olduğu bölgelerin de aydınlatmasını sağlayarak güvenlik risklerini de ortadan kaldırıyor.


Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Kent Bakım Onarım ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek daha çok yayaların kullandığı Fatih Köprüsü’nün alt bölümünü led aydınlatma sistemleri ile donattı.


Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmanın ardından köprü altı ışıl ışıl olurken vatandaşlar ise çalışmayı gerçekleştiren BüyükşehirBelediyesi ekiplerine teşekkür ettiler ve “Artık korkusuzca evimize gidebileceğiz” şeklinde konuştular.



-LED AYDINLATMA İLE HEM ESTETİK, HEM GÜVENLİK HEM DE TASARRUF SAĞLANIYOR-


Klasik aydınlatma sistemlerini led aydınlatma sistemleri ile değiştiren Büyükşehir Belediyesi alt geçit ve tünellerde led’li aydınlatma sistemlerine geçerken, parklar, tarihi binalar ve kamu binalarının aydınlatılması ile Başkent geceleri daha fazla estetik kazanırken...