29 / 03 / 2024

Keçiören-Havaalanı havaalanı metrosu ne zaman

Keçiören-Havaalanı havaalanı metrosu ne zaman

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “İnşallah Gar-Kızılay, Keçiören-Havaalanı metroları da bu yıl itibariyle başlıyor” dedi.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören-Havaalanı ve Gar-Kızılay metroları bu yıl başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “İnşallah Gar-Kızılay, Keçiören-Havaalanı metroları da bu yıl itibariyle başlıyor” dedi.

Keçiören Metrosu İvedik’e kadar uzatılacak!

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Keçiören Metrosu açıldı!

Keçiören Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yıldırım, "Burada 9 kilometrenin üzerinde bir hattan bahsediyoruz. 9 durağı var. Günde 50 bin kişiyi taşıyacak." dedi.

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu 5 Ocak'ta açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Keçiören Metrosu'nu 5 Ocak'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katılımlarıyla hizmete sokacağız" dedi.

Ankara Keçiören Metrosu 5 Ocak'ta açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Keçiören metrosunun 5 Ocak 2017 saat 14.00'te açılacağını söyledi.

Keçiören Metrosu 20 Ocak'a kadar açılacak!

Ulaştırma Bakanlığı, 12 yıldır beklenen Keçiören metrosunu en geç 15-20 Ocak 2017’de hizmete sokmayı planlıyor. EGO ise önümüzdeki hafta metroda turnike, yönlendirme tabelaları, validatör ve teknik ekip çalışmalarını başlatacak.

Keçiören Metrosu yılbaşından sonra açılacak!

Keçiören Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile 88 projeyi Ankaralılar'ın hizmetine sunduklarını anımsatan Yıldırım, Ankaralılara bir müjde daha verdi. Yıldırım, yılbaşından itibaren yaklaşık 10 kilometrelik Keçiören Metrosu'nun da hizmete gireceğini bildirdi.

Keçiören Metrosu yıl sonunda bitecek!

Başbakan Yıldırım: "Keçiören Metrosu bu yıl sonunda bitecek. Buradan 27 kilometre Çubuk'a kadar da metroyu uzatıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nden de Kızılay Meydanı'na kadar 3,5 kilometre daha ilave yapıyoruz" dedi.

Keçiören-Havaalanı havaalanı metrosu ne zaman Haberi

Keçiören-Havaalanı havaalanı metrosu ne zaman

Ankara’da, toplam değeri 1 milyar 405 milyon TL olan 193 proje, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bakanlar ve milletvekillerinin katıldığı törenle açıldı. Törende gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “İnşallah Gar-Kızılay, Keçiören-havaalanı metroları da hükümetimiz desteğiyle bu yıl itibariyle başlıyor” dedi. Başkan Gökçek, konuşmasında şunları söyledi:


3 SENEDE 15 MİLYON ASFALT

“Son 3 yılda asfalt konusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi bir rekor kırmıştır. 3 senede toplam 15 milyon ton asfalt döktük, senede 5 milyon ton. Bu bir Türkiye rekorudur. Sadece 2016 yılında 230 kilometre köy yolu ve bin 111 kilometre de cadde ve bulvar açtık. Dile kolay bin 341 kilometre bulvar, yol ve köy yolu yaptık, bu da ayrıca Cumhuriyet tarihinin bir başka rekorudur....