25 / 04 / 2024

keçiören kentsel dönüşüm

keçiören kentsel dönüşüm

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keçiören'de 451 kişi ev sahibi oldu!

Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular'' diye konuştu.

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla ilerliyor!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Kanuni Mahallesi’nde ve Yükseltepe Çorum Caddesi güzergahında planlanan kentsel dönüşüm ve çevre temizliği çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşümü Ankara'da başlıyor!

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesi Ankara Keçiören'deki Hacıkadın Deresi üzerinde hayata geçiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projeyle ilgili bilgi verdi.

Keçiören Yükseltepe'de gecekondu sorunu çözülüyor!

Keçiören Belediyesi’nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme amacıyla başlattığı Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. Dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Keçiören'de kısmi kentsel dönüşüm!

Keçiören’de, 3 dükkan ve 8 dairenin bulunduğu Yüksel Apartmanı, bir müteahhitin kendisine ait 4 dairede başlattığı kentsel dönüşüm sonrası harabeye döndü. Mahalleli hırsızlıkların artmasından korkuyor

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda 1,600 konutla Keçiören'in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Tapulu 1180 gecekondu sahipleri modern binalara kavuşacakken, tapusuz gecekondu sahipleri 451 konut ile uygun fiyatlarda ev sahibi olacak.

Yükseltepe Konutları 2016'da teslim!

Keçiören Belediyesi’nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda bin 600 konutuyla Keçiören’in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Keçiören'de dönüşüm iddiası konut fiyatlarını yükseltti!

Keçiören Kamil Ocak Mahallesi'nde dolasan kentsel dönüşüm dedikodusu mahalledeki daire fiyatlarını uçurdu. Konuyu Habervaktim'e değerlendiren Kamil Ocak Mahallesi Muhtarı Kemal Kusdoğan, kentsel dönüşüm dedikodusuyla daire fiyatlarının 2-3 kat arttığını b

Yükseltepe dönüşüm projesi Keçiören'in çehresini değiştirecek!

Keçiören Belediyesi'nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda 1.600 konutuyla Keçiören'in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Moğolistanlı başkanlar Keçiören kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

"Moğolistan Belediyeleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı" kapsamında Moğolistan'dan Türkiye'ye gelen belediye başkanları ve valiler,trafik/ulaşım yönetimi ve kentsel dönüşüm uygulamalar konusunda inceleme yapmak üzere Keçiören'deydi.

Keçiören gecekondu sorunu kentsel dönüşümle çözülecek!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçede trafiği rahatlatmaya yönelik ciddi atılımlar yapıldığını belirterek, "Geleceğin Keçiören'i günden güne şekilleniyor. Keçiören'i güzel yarınlar bekliyor" dedi.

Keçiören'de gecekondu sahiplerine uyarı!

Keçiören Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında gecekondu sahiplerimnin 31 Mayıs 2015 tarihine kadar müracaatta bulunmaları konusunda duyuru yapıldı...

Keçiören'de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Keçiören'de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor. Başkent Ankara KEÇİÖREN'İ gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi' nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Evini dönüştürecek binlerce kişi yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylaro merak ediyor. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? İşte kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden son dakika açıklaması: Afet odaklı kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), kentsel dönüşüm sürecinin,  afet odaklı ele alınarak acilen tamamlanması gerektiğini söyledi.

15 il için Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlanacak!

TOKİ, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırıyor. Kurum, çalışmalar kapsamında 15 kent için  Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlayacak.

keçiören kentsel dönüşüm Haberi

keçiören kentsel dönüşüm

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliği nedeniyle vatandaşlarla bir araya geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; konuşma yapan Turgut Altınok, kentsel dönüşüm kapsamındaki çalışmaları anlattı. 

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Altınok, “Kentsel dönüşümde önemli yol katettik. 1.650 adet metruk yapıyı yıktık. Bu yıl 40 milyon TL'lik asfalt atıyoruz. Asfalt sezonu bitene kadar bu çalışmamız devam edecek. Seneye Keçiören’in tüm sokakları havaalanı gibi olacak. Ovacık bölgemize bir güreş eğitim kampı yapacağız. Burada bir de otel olacak. Uluslararası organizasyonlarda yurt dışından gelen sporcular burada ağırlanacak. 10 konak ihalesi yapacağız, Şehit Kubilay Mahallesi'ndeki mahalle konağımızın temelini attık. 4 köyümüz var, bu köylerimizi pırıl pırıl yapıyoruz. Çankaya'da olmayan yollar köylerimizde var. Pandemi döneminde belediyeye kilit vuranlardan...