29 / 03 / 2024

Keçiören konut fiyatları

Keçiören konut fiyatları

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören'de nisan ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Keçiören konut satışında zirvede!

Son yıllarda artarak devam eden gelişimi emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıyan Keçiören, 2018 yılına zirvede girdi.

Konut satışında Aralık ayının lideri Keçiören oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2017’nin Aralık ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören olarak kaydedildi. 

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Bağlum Karşıyaka Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesi için start verdi...

Ankara Keçiören'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Keçiören emlak satışında zirvede!

Keçiören'in artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. 2019 Haziran'da Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören oldu...

Ankara Keçiören'de Nisan'da bin 194 konut satıldı!

TÜİK Keçiören'i Nisan ayında Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe alarak açıkladı. Keçiören'de Nisan ayında toplam bin 194 konut satıldı.

Keçiören emlak satışında zirvede!

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören'de nisan ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu.

Keçiören konut satışında zirveyi bırakmıyor!

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'nın ilçesi Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı, ilçede yaz aylarında 5 bin 559 konut satıldı.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Keçiören konut fiyatları Haberi

Keçiören konut fiyatları

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden olan Keçiören'in artış göstererek devam eden gelişimi, emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. TÜİK'in raporuna göre Nisan'da Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bağlum ve Ovacık'ın yıldızını parlatacaklarına ve Cumhuriyet Kulesi, Doğal Ürünler Üretim ve Satış Merkezi ile Keçiören'in marka değerini güçlendireceklerine vurgu yaptı. 

Keçiören ilçesinde yaşayanların özellikle güvenlik ve huzuruna yönelik çalışmalara ağırlık vermeleri nedeniyle ilçenin giderek çekim ve cazibe merkezi haline dönüştüğünü söyleyen Başkan Turgut Altınok, "Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıracak, hizmet belediyeciliğini ön plana çıkaracağız. Aynı zamanda Keçiören'i turizm destinasyonunda da önemli bir durak haline getireceğiz" diye konuştu. 

TÜİK'in açıkladığı verilere göre Nisan ayında Keçiören ilçesinde bin 194 konutun satışı gerçekleşti. Keçiören'i...