24 / 04 / 2024

Keçiören konut satışı

Keçiören konut satışı

Keçiören'in artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. 2019 Haziran'da Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören oldu...

Keçiören konut satışında zirveyi bırakmıyor!

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'nın ilçesi Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı, ilçede yaz aylarında 5 bin 559 konut satıldı.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Keçiören konut satışında zirvede!

Emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıyan gelişimi ile Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören, konut satışlarında Ankara'nın lideri oldu.

Keçiören'de 2016'da 25 bin 400 konut satıldı!

TUİK konut satışı verileri açıklandı. Verilere göre, Ankara Keçiören, en fazla konut satışı yapılan 2. ilçe oldu. Keçiören'de, 25 bin 400 ev satıldı.

Konut yatırımcısı Keçiören'i tercih etti!

TÜRKİYE’nin en büyük ilçesi Keçiören’in son yıllarda artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da yansıdı. TÜİK verilerine göre 2015 yılında Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Keçiören Belediyesi'nden 203.3 milyon TL'ye arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Sancaktepe'de yer alan 12 bin 706 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 203 milyon 296 bin TL olarak açıklandı.

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Keçiören Belediyesi 4 arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 11 arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Keçiören'de 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Ankara ili Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık ve Yayla Mahallesinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Ankara Keçiören'de 17.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık Mahallesi, 91865 ada 3 parselde yer alan arsayı 17 milyon 910 bin 450 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Keçiören konut satışı Haberi

Keçiören konut satışı

Ankara Keçiören Türkiye'nin en büyük ilçesi olma özelliğini hala koruyor. İlçenin artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Haziran ayında Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören oldu.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bağlum ve Ovacık'ın yıldızını parlatacaklarına ve Cumhuriyet Kulesi, Doğal Ürünler Üretim ve Satış Merkezi ile Keçiören'in marka değerini güçlendireceklerine vurgu yaptı. Altınok, "Keçiören'de hizmet var, samimiyet var, huzur var" dedi.

TÜİK raporlarına göre Haziran ayında Keçiören'de 847 konut satılırken onu sırasıyla 826 konutla Mamak, 809 konutla Çankaya, 587 konutla da Yenimahalle takip etti.
 

2019'un ilk yarısında 484 bin 443 konut satıldı!