20 / 04 / 2024

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı yeniden mi inşa edilecek

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı yeniden mi inşa edilecek

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin öncülüğünde ATO Yönetim Kurulu’nun Oda Meclisi’ne sunduğu, Keçiören’de yanan Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşa edilmesi için 2,5 milyon Lira yardım yapılması önerisi, oybirliğiyle kabul edildi.

Ova Kule projesine Keçiören halkından yoğun ilgi!

Ova Kule projesi Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde hayata geçiriliyor. İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek fiziki çevrenin çocuğun gelişimi üzerinde büyük önemi olduğunu söyledi. 

İşte Keçiören Cumhuriyet Kulesi referandum sonucu!

2003 yılında temeli atılan ve inşaat çalışmaları 144'üncü metrede yatım kalan Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi için cumartesi günü yapılan halk oylaması ve anketin sonucu belli oldu...

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Başbakan Yıldırım, Keçiören Osmanlı Halk Pazarı'nı gezdi!

Yıldırım, Keçiören'de açılışını gerçekleştirdiği Osmanlı Halk Pazarı'nı dolaştı, esnafa yeni dükkanlarının hayırlı olmasını diledi. Osmanlı Halk Pazarı'nı dolaştı, esnafa yeni dükkanlarının hayırlı olmasını diledi.

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı yarın açılıyor!

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı, Başbakan Binali Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katılacağı törenle yarın saat 14.00’de yapılacak törenle açılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Ankara Keçiören Fatih Caddesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Keçiören'de Fatih Caddesi, Zileliler Caddesi kesişiminden başlayıp Tepebaşı kavşağına kadar olan bölümde kaldırım yenileme çalışması yapıyor.

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı yeniden mi inşa edilecek Haberi

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı yeniden mi inşa edilecek

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin öncülüğünde ATO Yönetim Kurulu’nun Oda Meclisi’ne sunduğu, Keçiören’de yanan Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşa edilmesi için 2,5 milyon Lira yardım yapılması önerisi, oybirliğiyle kabul edildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ATO meclisine teşekkür ederek, “ATO olarak esnafın temsilcisisiniz ve esnafımızın yanında olduğunuz. Sağ olun!” dedi.

ATO’nun 2015 yılı son meclis toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk olduğu halde oda meclis salonunda yapıldı. Toplantı gündemine Yönetim Kurulu’nun önerisiyle hafta sonu çıkan yangında enkaza dönen Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşası için yardım yapılması konusu eklendi. ATO Başkanı Bezci, Osmanlı Halk Pazarı yangınının elim bir vaka olduğunu belirterek,  ATO olarak yardıma hazır olduklarını söyledi. Daha önce Dışkapı’da çarşı yangınıda, Van depreminde, Soma felaketinde...