25 / 04 / 2024

Keçiören Şehit Kubilay Mahalle Konağı

Keçiören Şehit Kubilay Mahalle Konağı

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Keçiören Şehit Kubilay Mahalle Konağı Haberi

Keçiören Şehit Kubilay Mahalle Konağı


Keçiörenlilerin mahallelerindeki düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık eden mahalle konakları Keçiören geneline yayılmaya devam ediyor.“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Keçiören Belediyesi Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Engelli vatandaşların kullanımına da uygun şekilde yapılan Ş. Kubilay Mahallesi Konağı içerisinde aktivite odaları, toplantı salonu da yer alacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Hizmetlerimizin odağında insan vardır. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz ve ona hizmet etmeyi kendimize en büyük görev addediyoruz. Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”...