29 / 03 / 2024

Kefevi Mahallesi Kuruçeşme Sokak

Kefevi Mahallesi Kuruçeşme Sokak

Geçen yıllarda emekli öğretmen Ayşe Semra Genç tarafından annesine ait Kuruçeşme Sokak’ta bulunan tarihi ahşap ev, annesinin adı ile yaşatılarak kültür merkezi yapımı koşulu ile Sinop Belediyesi’ne devredilmişti.

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 3339 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çeşme'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihe dikkat! 

İzmir Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çeşme Ilıca'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 2909 ada, 1 parsel ve Bir Kısım Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme'de 2 bin 283 metrekarelik arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili tüm detaylar...

Çeşme'de 120 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 120 milyon TL olarak belirlendi.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan 670 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Kefevi Mahallesi Kuruçeşme Sokak Haberi

Kefevi Mahallesi Kuruçeşme Sokak

Kefevi Mahallesi Kuruçeşme Sokak’ta bulunan tarihi evin maddi imkanlarının oluşmasının ardından kültür merkezi olarak yapımına dair yapılan ihaleye çıkılarak ihaleyi alan firma yetkililerine 13 Ocak 2016 tarihinde karşılıklı yapılan sözleşme sonrasında yer teslimi 18 Ocak 2016 tarihinde yapıldı. Yaklaşık 201 bin TL’ye mal olacak kültür merkezi yapım çalışması 240 gün içinde tamamlanarak hizmete girecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, “Geçtiğimiz yıllarda evin yıkılıp gitmesinden duyduğu rahatsızlığı ve tarihin kokusuyla ve dokusuyla yaşamasına olan inancı ile bizlere evi bağışlayan Sayın Ayşe Semra hanıma gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile biz de hem kültürel bir hizmete imza atacak, tarihin yok olup gitmesine izin vermeyeceğiz. Geçmişte de belirttiğim üzere bu bağışın ve yapım işinin bizim dönemimize...