25 / 04 / 2024

kelebek mobilya kavacık

kelebek mobilya kavacık

Bünyesindeki Doğtaş ve geçen yıl satın aldıkları Kelebek Mobilya markaları ile Çanakkale Biga merkezli faaliyet yürüten Doğanlar Holding, geçtiğimiz aylar içerisinde İstanbul'da bina değişikliği yaptı...

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Onus Mobilya Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Onus Mobilya Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Onur Uslu tarafından kuruldu.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Koç ve Tuğba Bayraktar tarafından kuruldu.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

kelebek mobilya kavacık Haberi

kelebek mobilya kavacık


Bünyesindeki Doğtaş ve geçen yıl satın aldıkları Kelebek Mobilya markaları ile Çanakkale Biga merkezli faaliyet yürüten Doğanlar Holding, geçtiğimiz aylar içerisinde İstanbul'da bina değişikliği yaptı. Mahmutbey Tekstilkent'te bulunan Doğtaş ve Kelebek Mobilya satış pazarlama ofisleri, Kavacık'taki bir gökdelene taşındı. Bu değişiklikle İstanbul ofisinin güçlendirilmesi ve üretim dışındaki tüm yönetim ağırlığının Kavacık'tan realize edilmesi amaçlanıyor. 


Bu taşınma aslında Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan'ın önemli bir kararı için ilk adımı oluşturdu. Doğan, tüm işlerinin, 41 yıllık Doğtaş markasının doğum yeri olan memleketi Çanakkale Biga'dan yönetiyordu. Aldığımız bilgilere göre, Davut Doğan, İstanbul'a yerleşme kararı aldı. 


Bu konuda ilk adımı da atan Doğan, Kavacık'a komşu Acarkent'te bir villa satın alarak aile fertleri ile birlikte İstanbul'a taşınmış. 


Acarkent'te 750 metrekare alana sahip dört katlı bir...