19 / 04 / 2024

kelebek mutfak mağazası

kelebek mutfak mağazası

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Kelebek korse mağazası on yıllık kira düzenlemesinden sonra yeniden açılıyor!

Beyoğlu’nun en eski mağazalarından biri olarak gösterilen Kelebek Korse, on yıllık kira düzenlemesinden sonra mal sahibinin kararı nedeniyle kapattığı dükkanını yeniden açıyor.

Doğtaş Kelebek 373 mağazaya ulaştı!

Doğtaş Kelebek’in, 76’sı yurtdışında olmak üzere toplam 373 mağazası bulunuyor. Yılın ilk altı ayında yüzde 15 büyüyen Doğtaş’ın cirosu 322 milyon TL.

Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı!

Türkiye'nin modüler mobilya markalarından Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını sürüyor. Şu an 9 ülkede hizmet veren Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı.

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, mobilya mağazalarının yanı sıra mutfak mağazalarıyla da yurt genelinde büyümeye devam ediyor. Kelebek yeni mağazacılık konseptiyle Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açtı.

Nolte merkez mağazasını açtı!

İthal mutfak markası Nolte, Türkiye’deki merkez mağazasını açtı. Almanya’nın en büyük ve dünyanın en köklü markalarından biri olan şirketin Türkiye’deki mağaza sayısı böylece 15’e ulaştı.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Kelebek Mobilya mağaza sayısını 150'ye çıkaracak!

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar, mobilya mağazası sayısını 100'e, mutfak mağazası sayısını ise 50'ye çıkarmayı hedefliyor. Son olarak İstanbul Tuzla'da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışına birçok davetli katıldı.

Kelebek Tuzla mağazasını açtı!

Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Tuzla’da faaliyete geçirdiği son mağazasını törenle hizmete açıldı. Törende Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar konuştu.

kelebek mutfak mağazası Haberi

kelebek mutfak mağazası

“Ayumi’nin Mutfağı” kitabının yazarı Ayumi Takano’nun, mağazadaki mutfakta çeşitli kurabiyeler hazırladığı açılışa, çok sayıda davetli katıldı. Kendisine eşlik eden katılımcılarla birlikte Sevgililer Günü dolayısıyla ‘aşk kurabiyeleri’ yapan Ayumi, konuklara, birbirinden lezzetli kurabiyeler sundu. 


“Mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştürüyoruz”

Kelebek olarak müşterilere yeterli ve elverişli bir teşhir alanı sunmaya önem verdiklerini belirten Kebebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “Müşterilerimiz bir ürünü satın almadan önce yerinde deneyimlemek istiyor. Biz de müşterilerimize, ürünü tüm ayrıntılarıyla rahatça inceleyebilecekleri bir alan sunma çabasındayız. Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlar sunduğumuz Kelebek Mutfak Caddebostan mağazamız, mutfaklarını keyifli bir yaşam alanına dönüştürmek isteyen müşterilerimize hitap ediyor. Kelebek Mutfak’ın yeni mağazalarıyla, bulunduğumuz her yerde fark yaratıyoruz”...