08 / 05 / 2024

Kelepir konut

Kelepir konut

Vatandaş borcunu ödemek, sermaye yapmak yada geçim için daha küçüğünü alabilmek için konutta satmak zorunda kalıyor...

Yapı Kredi'den kelepir mortgage kredisi kampanyası!

Yapı Kredi Mortgage, başlattığı “Kelepir Mortgage” kampanyası ile müşterilerinin ihtiyaç duydukları konut finansmanını çok uygun koşullarla sağlıyor. Kelepir Mortgage ile 120 ay vadeye kadar yüzde 0,91 faiz oranı ile ev sahibi olabiliyor.

Elinde nakidi olan KELEPİR peşinde

Adana Ticaret Odası İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Halil Avcı, şu sıralar elinde nakit parası olanların, emlak sektöründeki durgunluk ve bankaların konut kredisi faizlerinin yükselişini fırsat bilerek, "kelepir" fiyatla iş yeri ve konut aradıklarını bildi

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Avrupa Konutları TEM`de 500 konut satılacak

Avrupa Konutları TEM'in ikinci etabında 500 konut satışa çıkarılacak. Metrekare bazında fiyatlar 2 bin ile 2 bin 100 YTL arasında olacak.

İnşaat şirketleri, binlerce konut yapmaya uygun arsaları topladı

Çekmeköy, Tepeüstü, Dudullu, Şerifali, Samandıra, Sarıgazi, Taşdelen bölgelerinde ve zaten gözde olan Ataşehir'de, mevcut projelerin dışında binlerce konut yapmaya uygun çok sayıda arsa da inşaat firmaları tarafından alındı.

TOKİ 5 yılda 283 bin konut yaptı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 1 Ocak 2003-28 Kasım 2007 tarihleri arasında 283 bin 147 konut yaptı.

2008`de arsa, konut ve işyerlerinde fiyatlar ne olacak ?

Konut, arsa ve emlakta 2008'de gayrimenkul piyasasında fiyatların yönü ne olacak! Gayrimenkul otoritesi Dr. Cengiz Aksoylar yazdı!

Dünyada konut fiyatları yükseldi

GEÇEN yıl dünyanın birçok bölgesinde konut fiyatları yükseldi. Batı Avrupa ve İskandinav piyasalarında ise, iki rakamlı büyüme oranları görüldü.

Konut almak isteyenler 2008`de ne yapmalı?

www.emlakkulisi.com'un yazarlarından Yapı Konut Genel Müdürü Dr. Turgut Enginoğlu konut almak isteyenlerin 2008'de ne yaparsa kazançlı çıkacağınının analizini yaptı.

Kelepir konut Haberi

Kelepir konut

Avrupa'daki ekonomik kriz konut piyasasını da dalgalandırıyor. Vatandaşlar artık ne yatırım için ne de daha lüks bir yaşam için konutları tercih ediyor. Emlak komisyoncularının sayısı büyük ölçüde azalırken, konut satanlar alanları 4'e, 5'e katladığı belirtildi. 

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sabri Ateş gazetelerin satılık konut ilanlarıyla dolduğunu belirtip, ''Bu ise bu sektörün ne kadar zorda olduğunu ve satışların tabana vurduğunu gösteriyor. 5 yıl önce gazeteler konut arayanların ilanlarıyla doluyken bugün ise satanların ilanlarıyla dolu'' diye konuştu. 

Vatandaşların daha çok kelepir konuta biraz ilgi gösterdiğini belirten Ateş, ''200 bin liralık konut 160-170 bin liraya satılırsa müşteri biraz daha rahat bulunuyor. Kelepir konut peşinde olan sayısı da epeyce çok''...