19 / 04 / 2024

Kelkit Hamamı yenileme

Kelkit Hamamı yenileme

Eskiyen yüzü ile Gümüşhane Kelkit ilçesinin başlıca sorunlarından birisi olan Kelkit hamamı yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

İzmir Namazgah Hamamı restore ediliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16. yüzyıldan kalan ve yıkılmak üzere olan Namazgah Hamamı'nı restore ediyor. Tarihi hamam, 1.2 milyon liralık yenileme çalışmasından sonra yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Namazgah Hamamı restore ediliyor!

16'ncı yüzyıldan kalan ve yıkılmak üzere olan Namazgah Hamamı'nı restore ediliyor. Tarihi hamam, 1.2 milyon liralık yenileme çalışmasından sonra yeniden hamam olarak hizmet vermeye başlayacak.

Gümüşhane Kelkit Hamamı yenilenecek!

Eskiyen yüzü ile Gümüşhane Kelkit ilçesinin başlıca sorunlarından birisi olan Kelkit hamamı yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Aydın Paşa Hamamı yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Aydın ’ da Osmanlı imparatorluğu döneminde İpek Yolu üzerinde hizmet vermiş Veysipaşa Mahallesi ’ nde bulunan Paşa Hamamı restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Tuzla Belediye Hamamı ihalesi 23 Aralık'ta!

Tuzla Belediyesi, Köyiçi mevkiindeki İstanbul II Numaralı Yenileme Alanları Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafında onaylanan hamam projesini yap - işlet - devret modeli ile ihaleye çıkardı...

Çanakkale'de tarihi asker hamamı seramik müzesine çevrildi!

Çanakkale Belediyesi, 1904 yılında yapılan ve 1974'e kadar kullanıma açık olan askerî hamamı, yeniden tasarımlama ve yenileme projesiyle seramik müzesi haline getirdi. Altı ayda tamamlanan restorasyon, 636 bin liraya mal oldu....

Cevizlibahçe konutları kentsel yenileme çalışması 24 ay sonra tamamlanıyor!

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuztürk, Nene Hatun Mahallesi'nde gerçekleştirilen Cevizlibahçe konutlarının kentsel yenileme çalışmasını inceledi. Cevizlibahçe konutları kentsel yenileme çalışmalarının, 24 ay sonra tamamlanacağı belirtildi..

TOKİ Amasya Hamamözü Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Amasya İli Hamamözü İlçesi 5 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale gerçekleşecek...

TOKİ Amasya Hamamözü Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Amasya İli Hamamözü İlçesi 5 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek.

TOKİ Amasya Hamamözü Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi 30 Eylül'de!

Amasya İli Hamamözü İlçesi 5 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Mustafa Tuna, kentsel yenileme ile ilgili soruları yanıtladı!

Pınarbaşı Mahallesi sakinleri ile Sincan Kültür Evinde istişare toplantısı yapan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, mahalle sakinlerinin kentsel yenileme ilgili sorularına yanıt verdi...

Yenileme alanının tespiti!

Yenileme alanının tespiti nasıl ve kimler tarafından yapılıyor? Yenileme alanının tespitinde hangi noktalara dikkat edilmesi gerekiyor? İşte yenileme alanları yönetmeliği kapsamında yer alan yasal hükümler...

Tarlabaşı 360, Avrupa’nın En İyi Kentsel Yenileme projesi seçildi!

Tarlabaşı 360 projesi “18. Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde, Avrupa’nın 6 önemli projesi arasından en iyi “Kentsel Yenileme” projesi seçildi. Avrupa’nın en iyisi apoletini kazanan projenin lansmanı ise Kasım ayında gerçekleştirilecek.

Kelkit Hamamı yenileme Haberi

Kelkit Hamamı yenileme

Gümüşhane Kelkit Belediyesi'nin Küçük Cami Mahallesi'nde uygulanması için başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi içerisine alınan Yeni Kelkit Hamamı ve spor kompleksi için artık geri sayım başladı. 2017-2018 inşaat sezonunda yapılması planlanan Yeni Kelkit Hamamında; Sauna, masaj salonu, yüzme havuzu, kafeterya, spor kompleksi ve çocuk havuzu gibi daha birçok özelliği taşıyan sosyal alanlar olması bekleniyor. Yapılacak olan yeni Kelkit Hamammm mimarisi tarihi Türk hamamları yapısına uygun olarak inşa edilmesi planlanıyor. 



Gümüşkoza...