29 / 03 / 2024

Kemal Çelik antalya

Kemal Çelik antalya

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik kimdir? Kemal Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik'in biyografisi bu haberde...

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Konyatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konyatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 412 bin 500 TL sermaye bedeli ile Kemal Çelik ve Hakan Tunç ortaklığında kuruldu.

Antalya Büyükşehir esnafın kira talebini reddetti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Arı ve Kemal Çelik ortaklığında kuruldu.

Antalya'da konut fiyatları Türkiye'yi 3'e katladı! 

Hürriyet Emlak Genel Müdürü Hakan Çelik, Türkiye genelinde konut fiyatlarında yüzde 6 büyüme yaşanırken Antalya’da bu oranın yüzde 19 olduğunu açıkladı. 

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Kemal Çelik antalya Haberi

Kemal Çelik antalya

Kemal Çelik kimdir?

Kemal Çelik, 1 Şubat 1956 yılında Antalya - Serik’te doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Serik’te tamamladı.


1978 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin Siyaset ve İdare Bölümünden mezun oldu.


1980 - 1990 yılları arasında Gündoğmuş, Selendi, Çamlıhemşin, Pütürge ve Iğdır ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.


1990 - 1995 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi olarak görev yaptı. Ayrıca bir yıl İçişleri Bakanı’nın Güvenlik Danışmanlığı görevinde bulundu.


1995 - 1997 yılları arasında Hakkari Valisi olarak görev yaptı. 1997 yılında Emniyet Genel Müdürü olarak görev yaptı. 1999 yılı genel seçimlerinde Doğru Yol Partisi Antalya Milletvekili olarak TBMM’ye girdi.


TBMM’de İçişleri Komisyonu Üyesi ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Üyesi olarak görev yaptı.Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2009 ve 2012 Büyük Kongrelerinde Merkez Yönetim Kurulu...