19 / 04 / 2024

Kemal Çelik kim

Kemal Çelik kim

Batman Postası köşe yazarı olan M.Kemal Çelik bugünkü yazısında Batman'daki inşaat sektörünü ve konut yatırımlarını değerlendirdi. İşte o yazı...

Kemal Çelik kimdir?

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik kimdir? Kemal Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik'in biyografisi bu haberde...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Konyatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konyatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 412 bin 500 TL sermaye bedeli ile Kemal Çelik ve Hakan Tunç ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Arı ve Kemal Çelik ortaklığında kuruldu.

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Kemal Çelik: Marmara'da 2017'de 479 bin ev satılır!

Tesisat ve inşaat Malzemecileri Federasyonu'nun (TİMFED) raporuna göre 2017 yılında en çok daire Marmara Bölgesi'nde satılacak.

İnşaata yüzde 10 kur zammı!

Döviz kurundaki yükselişin inşaat malzemelerinde maliyeti artırdığını söyleyen TİMFED Başkanı Kemal Çelik, yeni yılda kur etkisinin fiyatlara yüzde 10 yansıyacağını açıkladı. Çelik, 2017’de yüzde 7,5 büyüme beklediklerini belirtti.

Kemal Çelik kim Haberi

Kemal Çelik kim

Batman gelişime açık bir kent, üretim alanında belki yetersizlik var ama bölgede meydana gelen olumsuzluklar bunlara büyük etken. İnşaat yatırımları konusunda durum biraz daha farklı olabilir. Olaylar inşaat yatırımlarını etkiliyor etkilemesine de üretim firmaları kadar çabuk etkilenmiyor. Dolayısı ile prim yapan inşaat yatırımı vatandaş için tek yatırım aracı olarak görünüyor. Üstelik Batman'a göç de bir hayli fazla ayrıca nüfusta her geçen gün artıyor dolayısı ile konut ihtiyacı da karşılanamıyor.


Konut ihtiyacına yanıt vermek için tabi ki uygun arsa gerekli. Bu konuda Batman büyük sıkıntılar çekiyor. Havamania ile inşaat sektörü durma noktasında, şimdi ise bir başka mesele gündeme geldi.


Yıllardır Batman'da Kadastro ve Özel İdare tarafından sürdürülen toplulaştırma çalışmaları çok ilginç nedenden ötürü son buldu! Evet yanlış duymadınız toplulaştırma işi tamamlanmadan ve...