19 / 04 / 2024

Kemal Soğancı

Kemal Soğancı

Kersoy İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fevzi Kervan, Kemal Soğancı, Hayri Yıldız ortaklığıyla 210 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Elazığ depremi aynı zamanda sosyal bir depremdir! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ depremi sonrası depremzelere yaptığı ziyarette bir yaralıya "Çocuklarının nerde?" dediğini, yaralınınsa “Onları kayınpederimin evine gönderdik, bizim ev soğuktu. O ev sıcak diye" dediğini belirtti...

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Aydın Çine Soğancılar'da TOKİ evleri talebi!

Aydın Çine Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde yaşayan vatandaşlar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a, eskiden ilçe çöplüğü olarak kullanılan yaklaşık 300 dönümlük boş araziye TOKİ konutları yapılması için talepte bulundu.

Kersoy İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kersoy İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fevzi Kervan, Kemal Soğancı, Hayri Yıldız ortaklığıyla 210 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Soğancı'dan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun açıklamalarına tepki!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odası'nı suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan TMMOB'a tebliğ cevabı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve ilgili odalara idari ve mali denetim konusunda TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı'nın açıklamalarına karşılık verdi. İşte bakanlığın cevabı...

TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı'dan denetim tebliğine tepki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve ilgili odalara idari ve mali denetim yapacak. Bakanlık uygun bulmadığı toplantılara katılma izni vermeyecek.

Çukurova Belediyesi öğrencilere yurt yapıyor!

ADANA da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı arasında öğrenci evi için ön protokol imzalandı. Belediye Evleri Mahallesinde 3 bin 101 metrekare arsa öğrenci evi olarak tahsis edildi...

Kemal Soğancı Haberi

Kemal Soğancı

Kersoy İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fevzi Kervan, Kemal Soğancı, Hayri Yıldız ortaklığıyla 210 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu. 


Kersoy İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT SEKTÖRÜNDE a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...