19 / 04 / 2024

kemal unakıtan ispanya

kemal unakıtan ispanya

TOKİ, Maliye Bakanı Unakıtan'ın isteğiyle Çanakkale'den Mersin'e kadar olan sahil bandı ve kaplıcaların bulunduğu yörelerde, yabancılar için villa kentler ve tatil köyleri kuracak.

Cumhurbaşkanlığı yalanlamasına Ahsen Unakıtan'dan yanıt!

Cumhurbaşkanlığı, villasının çatısı yıkılan Ahsen Unakıtan'ın, "Sayın Erdoğan beni telefonla aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti" açıklamasını yalanladı. Unakıtan ise yalanlamaya "Dedikodu yapmayalım spor yapalım" diye yanıt verdi...

Kemal Unakıtan'ın villasına Hilmi Türkmen'den yanıt geldi!

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan’ın Üsküdar, Küçükçamlıca’daki 3 villasından birinin çatı katı, kaçak olduğu gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Unakıtan “Biz bu memlekette asil, köklü ailelerdeniz. Bu bize yapılır mı?” dedi...

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa bir beton ormanına dönüştü!

Bursa'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa bir beton ormanına dönüştü. Son 15 yılda. Hani yeşil Bursa, güzel Bursa diyorduk." dedi...

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'tan içkili mekan yasağı açıklaması!

Yozgat Valiliği'nin il genelinde faaliyet gösteren gazino, bar ve pavyon gibi alkollü içecek tüketilen tüm umuma açık yerleri kapattığı yönündeki haberlerin ardından Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'tan açıklama geldi.

İstanbul, İzmir ve Antalya'daki polis evleri satılacak mı?

2003 yılında dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, polis evi ve moral eğitim merkezlerini özelleştirme kapsamına aldı, ancak bir adım atılmadı. Maliye Bakanlığı konuyu 13 yıl sonra tekrar gündeme getirdi.

İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi arsa speküslasyonuna imkan mı tanıyor?

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

Edirne OSB'de 550 metrekarelik son parsel de satıldı!

Maliye Eski Bakanı Kemal Unakıtan döneminde temelleri atılan Edirne Organize Sanayi Bölgesinde 550 metrekarelik son parsel de satıldı. Satılan son parselle birlikte OSB’de yer kalmazken önümüzdeki yıllarda yeni parseller satışa çıkarılacak.

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

İSTANBUL Beylikdüzü'ndeki Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı. Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin "Körfez yatırımcısı evlerin çoğunu yatınm için alıyor, kiraya veriyor" dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

kemal unakıtan ispanya Haberi

kemal unakıtan ispanya




Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın 2006'da gündeme getirdiği yabancılara mülk satışında "İspanya modeli", TOKİ aracılığıyla hayata geçiriliyor.


Yabancılar için 'hasılat paylaşımı' yolu ile yaptırılacak bu yerlerin içinde sağlık birimleri, spor alanları, yaşlılar için huzurevi gibi sosyal tesisler de yer alacak.


Aynı şekilde golf turizmine yönelik, çevrelerinde golf sahaları bulunan özel villa kentler de inşa edilerek, yabancılara satılacak. Maliye Bakanlığı ile TOKİ arasında, söz konusu projeye ilişkin bir protokol imzalanacak.


Çalışmaları devam eden proje kapsamında Maliye Bakanlığı, Çanakkale, Bursa, Balıkesir, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya ve Mersin gibi sahil kentleriyle Denizli ve Afyonkarahisar gibi kaplıca turizmine uygun bölgelerde yabancılar için ikinci konutların yapılabileceği Hazine arazilerini belirleyecek.


Bu araziler daha sonra villa kentler ve tatil köyleri inşa edilmek üzere TOKİ'ye devredilecek.


-YURT DIŞINDA PAZARLANACAK-


İspanya modeli...