23 / 04 / 2024

Kemer Tacün Nisa otel

Kemer Tacün Nisa otel

Kemer’de 36 bin metrekare alanda muhafazakar kesime hitap eden 5 yıldızlı 'Tac’ün Nisa Resort' hizmete girdi. Azeri işadamı Rauf Memedov, "Türkiye'de alternatif tatil konseptine Tac’ün Nisa ile giriş yaptık. Yenileri de gelecek" dedi.

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Yapı Kredi emekli promosyonunda en geriden koşup rakipleri geride bıraktı! Banka birincilik tacını taktı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, emeklilere özel maaş ödeme avantajları ve nakit promosyon kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı... Hemen buraya bakan, anında alacak... İşte ayrıntılar...

ING Bankası emekli promosyonunda rakipleri geride bırakarak birincilik tacını taktı! Banka bu sefer 10 bin TL verecek!

ING Bankası, emekli maaşını ING'ye taşıyan müşterilere 10.000 TL'ye varan nakit promosyon ve birçok avantajlı finansal fırsat sunuyor. Peki, emekli maaşınızı nasıl ING'ye taşıyabilirsiniz? ING Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte ayrıntılar...

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Next Level Kemer ön satışta! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen Next Level Kemer projesinde ön satış süreci başladı. Peki Next Level Kemer projesinde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, 15 ile 21 Mayıs’ta günlük ortalama ile 1401 uçuşla beraber Avrupa'daki en yoğun havalimanı tacını aldı. İşte detaylar!

Herkes bu kemerin fiyatını merak ediyor! Altın kemer fiyatları ne kadar? Elizi 11 Ocak 2023 fiyat listesi 

Son zamanlarda düğünlerde sıkça görmeye alıştığımız altın kemerlerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Peki altın kemer fiyatları ne kadar? Altın kemer fiyatı kaç TL? 11 Ocak 2023 altın kemer fiyat listesi.

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Naturia Kemer'de teslimler Aralık'ta! Sınırlı sayıda villa için yüzde 25 peşinat fırsatıyla!

Naturia Kemer projesinde konut teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Kemerburgaz'da yükseliyor. Peki Naturia Kemer projesinde yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kemer Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Nihat Pek tarafından kuruldu.

Eyüpsultan'da okul arazisi satışa çıkarıldı!

Eyüpsultan'da daha önce yıkılan Kemer Okulları'nın bulunduğu 210 bin 538 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Eyüpsultan Belediyesi söz konusu satış için meclisten yetki aldı. 

Kemer Tacün Nisa otel Haberi

Kemer Tacün Nisa otel

Türkiye’de son yıllarda muhafazakar kesim için tatil imkanları arttı. Muhafazakar hayat tarzına sahip vatandaşlara ve İslam ülkelerinden gelen turistlere hizmet vermeye başlayan 5 yıldızlı Tac'ün Nisa Resort, Kemer'in en büyük 'aile oteli' oldu. Tekirova beldesinde 36 bin metrekare üzerine kurulu Tac'ün Nisa Resort'da 7 bin metrekare alan kadınların rahatlıkla tatil yapabilmesi ve denize girebilmesi için ayrıldı. Azeri işadamı Rauf Memedov, Türkiye'de alternatif tatil sektörüne Tac'ün Nisa markasıyla Kemer'de 5 yıldızlı bir otelle giriş yaptıklarını belirterek, "Türkiye'de turizm yatırımlarında bulunmaktan çok mutluyum. Daha önce de birkaç otelle görüşmelerimiz olmuştu ama kısmet bu dönemeymiş.  Türkiye'de kriz var söylemlerine inanmıyorum. Komşu ülkelere bakıldığında, Türkiye gül bahçesi gibi. Bunu bizim gibi işadamlarının dışarıdan görmesi çok daha kolay" dedi. 


2 TESİSLE GÖRÜŞÜYORUZ 

Alternatif turizmde orta gelir...