16 / 04 / 2024

Kempinski rezidanslar

Kempinski rezidanslar

2 Design Mimarlık Ofisi, İstanbul'daki Kempinski projelerinin ardından Kempinski'nin dünyadaki rezidanslarına da imza attı.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Kempinski Residences Balmumcu nerede? Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi!

Kempinski Residences Balmumcu nerede sorusunun yanıtı ve Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İstanbul'un kendisi Kempinski Residences Balmumcu'da 1 milyon 525 bin dolardan başlayan fiyatlarla! 

İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Kempinski Residences Balmumcu projesinde satış süreci hız kesmeden devam ediyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 525 bin dolardan başlıyor. 

Kempinski Residences Balmumcu'da teslimler 2024'te!

Yemyeşil bir vadide, 30 bin metrekare büyüklükteki geniş bir arazide konumlanan Kempinski Residences Balmumcu, 5 modern binaya yayılan 155 rezidansa ve 11 seçkin villaya sahip. Projede konut teslimlerinin 2024'te yapılması planlanıyor.

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

LUX* Bodrum rezidansları para kazandırıyor!

LUX* Bodrum Resort & Residences’ta rezidanslar kullanılmayan zamanlarda para kazandıracak bir yatırım fırsatı sunuyor..

LUX Bodrum rezidansları lansman fırsatlarıyla satışta!

Otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyim yaşatan, Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

Kempinski rezidanslar Haberi

Kempinski rezidanslar

Şirketin ortaklarından Sema Eser Özsaruhan, İstanbul'daki Bellevue Kempinski ve Astoria Kempinski rezidanslarınının ardından Kazakistan'da da Kempinski için iki rezidans projesi yaptıklarını hatırlatarak "Kempinski'nin dünyada şu anda satınalınabilir durumdaki 12 rezidansından 3'ünü tümüyle biz tasarladık, İstanbul'daki Kempinski Astoria'ya da bir SPA yaptık" dedi.

DEVLERLE YARIŞTIK

Başarılarını, yüksek tasarım kalitesinin yanında, büyük ve sistemli firmaların sunduğu kaliteli hizmeti sunabilmelerine bağlayan Özsaruhan, "Son aldığımız projelerde İngiliz, Amerikalı ve Türk bilinen firmaların projelerinin arasından tercih edildik. Mimarimiz ve hizmetimiz konusunda hiç alçakgönüllü değiliz. Gerçekten işimizde iyiyiz ve değerimizin altında çalışmadık" dedi.

PROJE İHRAÇ EDECEĞİZ

Firmanın diğer ortağı Murat Kader de dünyanın her yerinde...