20 / 04 / 2024

kenan doğulu kimdir

kenan doğulu kimdir

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, stüdyosunu Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının yanına taşıdı. Bestelerini Boğaz manzarası eşliğinde yapan Doğulu’yu yeni adresinde sevgilisi Beren Saat de yalnız bırakmıyor

Beren ve Kenan'a bir inşaat firması reklamlarında oynaması için 3 milyon dolar teklif etti!

Evlilik hazırlığında olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'i reklamlarında oynatmak isteyen firmalar kesenin ağzını açtı. Çifte bir inşaat firmasından 3 milyon, bir bankadan ise 4 milyon dolarlık teklif geldi...

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov'un eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kim olduğu ve Kenan Najafov'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

'Uzak doğulu firmalara bizi ezdirmeyin’ çağrısı!

Konfeksiyon yan sanayi, yüzde 40’lara varan ithal ürünlere karşı koruma tedbirleri istiyor. KYSD Başkanı Murat Özpehlivan, “Sektörümüzün Uzak doğulu firmalara ezdirilmesini istemiyoruz” dedi.

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

kenan doğulu kimdir Haberi

kenan doğulu kimdir

Yıllardır müzik çalışmalarını sürdürdüğü Arnavutköy’deki stüdyosunu kapatan Kenan Doğulu, Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının hemen yanında Boğaz’a karşı bir daire kiraladı. Doğulu’nun, sık sık birlikte müzik çalışmaları yaptığı Aksu’ya yakın olmak için kiraladığı stüdyoya aylık 15 bin TL ödeyeceği öğrenildi. 


Doğulu’nun, yakın çevresine yeni adresinin kendisine ilham verdiğini söylediği konuşuluyor. Sevgilisi Beren Saat de yeni albümü için stüdyoya giren Doğulu’nun yanından bir an bile olsun ayrılmıyor. Evlilik hazırlıkları yapan Saat, set dışındaki zamanını yine sevgilisinin yanında geçirdi.  


Milliyet Cadde / MESUT...