29 / 03 / 2024

kenan doğulu stdüyosu

kenan doğulu stdüyosu

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, stüdyosunu Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının yanına taşıdı. Bestelerini Boğaz manzarası eşliğinde yapan Doğulu’yu yeni adresinde sevgilisi Beren Saat de yalnız bırakmıyor

Kadir Kırhan Uluçay nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi ülkelerde çalıştı?

Kadir Kırhan Uluçay kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Kadir Kırhan Uluçay ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

'Uzak doğulu firmalara bizi ezdirmeyin’ çağrısı!

Konfeksiyon yan sanayi, yüzde 40’lara varan ithal ürünlere karşı koruma tedbirleri istiyor. KYSD Başkanı Murat Özpehlivan, “Sektörümüzün Uzak doğulu firmalara ezdirilmesini istemiyoruz” dedi.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Kenan Akbayram'dan üç fay hattı için kritik uyarı!

Önceki yıllarda büyük depremlerin meydana geldiği Bingöl, Doğu Anadolu, Kuzey Anadolu ve Varto Fay Zonları için açıklamalarda bulunan  Dr. Kenan Akbayram, kritik uyarılarda bulundu.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Beren Saat yeni ev arayışına girdi!

Uzun zaman boşanma haberleri ile magazin gündeminden düşmeyen Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti aralarındaki buzları eritmiş gibiydi. Ancak iddialara göre; Beren Saat, emlakçılara haber gönderdi ve acil daire arayışına girdi.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül vakıf kuracak!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracak. Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim halinde olduklarını söyledi.

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Boğaz'daki 100 yalıyı kimler aldı?

Türkiye'de yabancıya konut satışları yüzde 82 artarken, Orta Doğulu zenginler gözünü Boğaz'a dikti. Araplar, Boğaz'da 100 yalı satın alırken, kuşatma başladı.

600 yalıdan 100'ünü Araplar aldı!

Yabancılar en çok İstanbul'dan ev alıyor. Bunların başında Iraklı zenginler bulunuyor. Özellikle Orta Doğulu zenginler gözünü Boğaz'a dikti.

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

kenan doğulu stdüyosu Haberi

kenan doğulu stdüyosu

Yıllardır müzik çalışmalarını sürdürdüğü Arnavutköy’deki stüdyosunu kapatan Kenan Doğulu, Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının hemen yanında Boğaz’a karşı bir daire kiraladı. Doğulu’nun, sık sık birlikte müzik çalışmaları yaptığı Aksu’ya yakın olmak için kiraladığı stüdyoya aylık 15 bin TL ödeyeceği öğrenildi. 


Doğulu’nun, yakın çevresine yeni adresinin kendisine ilham verdiğini söylediği konuşuluyor. Sevgilisi Beren Saat de yeni albümü için stüdyoya giren Doğulu’nun yanından bir an bile olsun ayrılmıyor. Evlilik hazırlıkları yapan Saat, set dışındaki zamanını yine sevgilisinin yanında geçirdi.  


Milliyet Cadde / MESUT...