28 / 03 / 2024

Kenan İpek

Kenan İpek

Başkente yakışır yeni bir adalet sarayı yapılması için yıllardır devam eden tartışmalar artık sona eriyor. Adalet Bakanlığı, Ankara'da kurulması planlanan yeni adliye sarayı için zemin etüdü çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Uzman Grup İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan İpek, Erhan İpek ve Muhammet Güllük ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Afrika'da sembol binalara damgasını vuruyor!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında "Afrikalı liderler 'aynısını isterimle çağırıyor, sembol binalara damgasını vuruyor" konusuna değindi. Munyar, Tabanlıoğlu Mimarlık'ın Afrika projelerinden bahsetti...

Kenan Doğulu, Mina Başaran'ın düğün kaporasını iade etmedi mi?

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğünü 14 Nisan'da yapılacaktı. Başaran'ın düğününde Kenan Doğulu da sahne alacaktı...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniköy'den villa bakıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ev değiştirmek için hazırlık yapıyorlar. 

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.

Kenan Kalav İspanya’da 3. restoranını açıyor!

1986 yapımı “Çalıkuşu” filmiyle adını duyuran bir dönemin ünlü isimleri arasında yer alan  Kenan Kalav, İspanya’daki restoran sayısını üçe çıkarıyor.

Kamil Berk: Pek çok proje için teklif alıyoruz!

NG Hotels'in Sapanca diğeri de Afyon'da olmak üzere 2 oteli ve toplam 1.750 yatak kapasitesi bulunuyor. NG Hotels icra Kurulu Başkanı Kamil Berk, "Pek çok proje için teklif alıyoruz." diyor.

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu Kaz Dağları'ndan otel alıyor!

Birçok mülkü olan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez de otel alacağı iddia edildi.

Kenan İmirzalıoğlu iki dükkan daha aldı!

Marmaris'te arsa alıp ev yaptıran Kenan İmirzalıoğlu, bu yıl iki dükkan daha satın aldı. Üç dükkanı olan İmirzalıoğlu, dükkanları için yıllık 120 bin TL kira istiyor...

Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu!

Yaklaşık 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olan Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu. Kışladaki yeni üniversite binaları TOKİ inşa edecek.

Kenan İmirzalıoğlu Miami’de 1.5 milyon dolara daire aldı!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkule yatırım yapmayı seviyor. 20 gün önce de Miami’de bir gökdelenin 33. katındaki daireyi 1.5 milyon dolara aldı.

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'taki evini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris Selimiye’de 2 yıl önce aldığı evi sattı. 1 milyon 700 bin liraya satın aldığı araziyi İmirzalıoğlu bir iş adamına 5 milyon 500 bin liraya sattı.

Kenan Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sebahattin Kenan tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kenan İpek Haberi

Kenan İpek

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'i ziyaret ederek Ankara'daki adliyeler sorununu görüştü. Müsteşar Kenan İpek, Ankara Hali'nin bulunduğu yere yapılması planlanan ve bütün mahkemeleri bir arada barındıracak yeni adliye kampusu için zemin etütlerinin gelecek hafta yapılacağı müjdesini verdi. Türkiye'nin en kullanışlı adliyesinin planlandığını ve Türkiye Barolar Birliği ile Ankara Barosu'nun da planlama aşamasında konuya etkin şekilde dahil edileceğini belirten Müsteşar Kenan İpek, inşaatın da iki yıl içerisinde bitirileceğini ifade etti. Müsteşar İpek, bu süre zarfında geçici olarak hizmete sokulan Balgat'taki ek binanın eksikliklerinin de en kısa sürede giderileceğini açıkladı. 



Sabah...