20 / 04 / 2024

Kenan Kalı kim

Kenan Kalı kim

Kenan Kalı, Türk ekonomisinin güçlü altyapısıyla yılın ikinci çeyreğinde ciddi bir canlanma sürecine gireceğini ve inşaat sektörünün de bundan çok olumlu etkileneceğini söyledi

İzmir'e 1 yılda 8 yeni proje kazandıracağız!

Sağlık ve yapı sektöründeki yatırımlarını hızlandıran Gözde Grubu, 2016 yılında yeni yatırımları ve istikrarlı büyüme hedefiyle adından söz ettirecek. Firma, bir yıl içinde kente 8 ayrı proje kazandırmayı hedefliyor.

Zamlar, ev almak isteyen İzmirliler'i etkileyecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı: "Alüminyum, demir ve petrol fiyatlarının, son yılların en düşük seviyesine gerilediği dönemde, yüksek zamlar doğru bir yaklaşım değil.

Döviz zammı konut fiyatlarını artıracak!

Dövizdeki artışın ardından seçimlerden sonra yaşanan güven ortamının gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20-30 oranında arttıracağını belirtti. Artış oranını ise yüzde 20 ile 30 olacağını tahmin ediliyor.

Kenan Kalı: Gayrimenkul yatırımcıları acele etmeli!

Uzmanlar, konut almayı düşünenleri uyardı. Artan döviz kurunun konut maliyetlerini yükselttiğini savunan uzmanlar, "yatırımcılar acele etmeli" dedi.

Kenan Kalı: Türkiye'de Yaşlı Yaşam Merkezleri açılmalı!

Sağlık ve inşaat alanlarındaki yatırımlarıyla ön plana çıkan Gözde Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Türkiye’nin sağlık turizmini artıracak, farklı bir sektöre dikkat çekti.

Kenan Kalı İzmir inşaat sektörünü değerlendirdi!

İzmir’deki inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sektörün ivmesini kaybetmeyeceğini, var olan konut açığını kapatmak için nitelikli projelerle yola devam etmek gerektiğini belirtti.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov'un eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kim olduğu ve Kenan Najafov'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Konutta faizler indi, yatırımlar canlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, nitelikli göç alan şehirlerin başında gelen İzmir’de, artan taleple birlikte konut ihtiyacının da devam ettiğini aktardı. 

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

MyWay Wins Blue’da yüzde 10 peşin kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, banka faiz oranlarının yükseldiği, konut edinmenin zorlaştığı şu günlerde satışları hızlandırmak için özel bir kampanya başladı. 

Kenan Kalı kim Haberi

Kenan Kalı kim

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Nisan ayında yapılması beklenen referandumun ardından piyasaların önünü daha net göreceğini ve ekonominin yılın ikinci çeyreğinde ciddi bir canlanma sürecine gireceğini söyledi.


İnşaat sektöründe önemli olanın satış yapmak olduğunu belirten Kalı, “Faiz oranları düşük seviyede, yatırımcılar faizlerin bundan daha fazla düşmesini beklemesinler. Şimdi gayrimenkul almanın tam zamanıdır” dedi.


Bir süredir yükselme trendinde olan dövizin daha fazla artmayacağını, Nisan ayında gerçekleşecek referandumun ardından ise daha da düşmesini beklediklerini kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, “Ekonomi, yılın ikinci çeyreğinde iyice canlanacak ve yaz aylarında ise düze çıkacak. Doların da referandumun ardından düşeceğini tahmin ediyorum. Bu durumda elinde doları olan yatırımcılar birikimlerini yüksekten bozdurup, konut alımı yapabilirler. Yeni yapılacak inşaatlardaki konutların fiyatları da, döviz ve diğer...