26 / 04 / 2024

Kenan Kalı

Kenan Kalı

İnşaat sektörü temsilcileri, referandum nedeniyle ötelenen yeni proje ve yatırımların mayıs ayı itibariyle yeniden gündeme geleceği ve konut alımının hızlanacağı öngörüsünde bulundu.

Kenan Kalı: Emlak fiyatları yaz sonuna kadar artış gösterecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hayata geçirdikleri projeler ve emlak fiyatlarının yaz sonuna kadar nasıl olacağından bahsetti. İşte haberin detayı...

İzmir emlak piyasası, 2016 yazına umutlu giriyor!

2015 yazında yaşanan seçim süreci ve siyasi belirsizlikten olumsuz etkilenen İzmir emlak piyasası bu yıldan umutlu...

Kenan Kalı: Yüksek faizden ev almak aslında bir fırsat olabilir!

Piyasanın düşük faiz beklentisi içinde olduğunu belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50’si peşin, kalan yarısı da 5 yıl 0.99 sabit faiz oranıyla konut satışı gerçekleştireceklerini söyledi

Bornova MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki yeni projeleri MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz sunduklarını söyledi. Kalı, "Yatırımcı için banka faizlerini devre dışı bıraktık" dedi

Kenan Kalı: Kenti ileriye götürmek için toplantılar düzenlenmeli!

İzmir'in iş dünyasına sahip çıkması gerektiğini belirten Kalı, "Kenti ileriye götürmek için kanaat önderleri toplantılar düzenlemeli" dedi.

İzmirli işadamları 2016 yılından umutlu!

İzmirli İşadamları, 2016 yılının birikmiş sorunları çözüme kavuşturacak ve talebin hızla artmasını sağlayacak bir yıl olması yönünde beklentilerini dile getirdi.

MyVia Fest 5 yıldızlı otel konforu sunacak!

Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

Bayraklı'da dev sağlık kampüsü kurulacak!

İzmir Bayraklı'da sağlık kampüsü kuracaklarını anlatan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 'Bayraklı'daki hastanenin, ilçenin veya ilin değil Ege Bölgesi'nin hastanesi olmasını istiyoruz' dedi

Kenan Kalı: Konut fiyatları yüzde 20 artacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, artan döviz kurlarına bağlı olarak girdi maliyetlerinin yükseldiğini, dolayısıyla bu artışın ev fiyatlarına yansıyacağını söyledi.

İzmir'de her yıl 20 bin konuta ihtiyaç var!

İZMİR'de inşaat sektörü son yılların en hareketli dönemini yaşarken, Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı,sektörün ivmesini kaybetmeyeceğini, nitelikli projelerle yola devam etmek gerektiğini söyledi.

Gözde Grubu 3 proje için 160 milyon ayırdı!

Kenan Kalı, İzmir Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te MyVia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Countr'un yatırım tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

Kenan Kalı: Myvia Yıldız projesi ile Buca'da değişim başlatacağız!

Kenan Kalı: "Günün yorgunluğundan ve stresinden evinde uzaklaşmak isteyenler konfor arıyor. Boş zamanlarını şehir trafiğine girmeden geçireceği alanlara ihtiyaç duyuyor. Biz de Buca'da bu yaşam alanını gerçekleştirmeyi planladık."

MyVia 414 projesi geleceğin mimarisini Bornova'ya taşıyor!

300 dairelik MyVia 414 projesiyle, her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor. Forum Bornova AVM'nin karşısında yer alan projeyle İzmir'de ilk defa AVM-otel-residence-ofis konseptleri bir arada sunuluyor.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Konutta faizler indi, yatırımlar canlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, nitelikli göç alan şehirlerin başında gelen İzmir’de, artan taleple birlikte konut ihtiyacının da devam ettiğini aktardı. 

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

MyWay Wins Blue’da yüzde 10 peşin kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, banka faiz oranlarının yükseldiği, konut edinmenin zorlaştığı şu günlerde satışları hızlandırmak için özel bir kampanya başladı. 

İzmir'de konut fiyatları yükselecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenlere önemli açıklamalarda bulundu. 

Ev sahibi olmak isteyenler için ipuçları!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenler için ipuçları verdi. Kalı, konut sektöründe yatırım yapmak isteyenlerin kurumsal firmaları tercih etmesi gerektiğini belirtti.

İzmir'e konut yatırımı çağrısı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir’de inşaat sektörünün geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.

Kenan Kalı Haberi

Kenan Kalı

Ekonominin lokomotifi durumundaki inşaat sektörü harekete geçmek ve vites büyütmek için gün sayarken; konut sahibi olmak isteyenler de sektörü yakın izliyor. Referandumun ardından gözlerin ekonomiye çevrildiğini belirten İzmirli inşaat sektörü temsilcileri, konut satışlarında artış yaşanacağını ve bu artışın da yaz aylarında devam edeceğini söyledi. Gerek İzmir, gerekse de şehir dışından gelen konut taleplerinin inşat sektörü açısından olumlu bir hava estirdiğini kaydeden sektör temsilcileri, nitelikli ve kaliteli üretilen konutların satılmasında her dönem olduğu gibi sorun yaşanmayacağını dile getirdi.


"Nitelikli konutların yapımı hız kazanacak"



Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, nitelikli konutların yapımının kentsel dönüşüm ile hız kazanacağını belirterek, "Referandumun ardından sağlanan istikrar ortamıyla birlikte gözler yeniden ekonomiye çevrildi. Bir süredir askıya alınan yatırımlar ve konut alımları da yeniden gündeme...