19 / 04 / 2024

Kenan Yıldız kentsel dönüşüm

Kenan Yıldız kentsel dönüşüm

Asbest Söküm Uzmanı ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Kenan Yıldız, 2010’dan itibaren yasaklanan asbestin, eski binaların yıkılması ile yeniden tehlike yaratmaya başladığını söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Haydar Alî Yıldız: Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'na dair tüm merak edilen konuları cevaplandırdı. Yıldız, "Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz. Okmeydanı, Tarlabaşı, Dolapdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor." dedi...

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Mamak, başkentin yükselen yıldızı oldu!

Kentsel dönüşümle Başkent’in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçeye gelen yatırımcıları yalnız bırakmıyor.

Samsun Kuzey Yıldızı projesinde son durum!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi Kuzey Yıldızı projesinin Yeni Mahalle’de gerçekleşecek 2. etap çalışmalarını yakından takip ediyor.

Gözde Grubu Myvia Yıldız 2'yi planlamaya başladı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Buca'da hayata geçirdikleri MyVia ile sağlıklı yaşam alanları ürettiklerini söyledi. Kalı, Myvia Yıldız 2'yi de planlamaya başladıklarını belirtti..

İzmir Myvia YIldız'da 230 bin TL'ye daire!

Gözde Grubu Başkanı Kenan Kalı, "MyVia Yıldız Konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak. 1. etabı tamamladık. Ev sahipleri yeni yaşamlarına başlayabilirler" dedi..

MyVia Yıldız'da yaşam başladı!

MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başladı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 80 daireden oluşan 1'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2'nci etabı ise yıl sonunda bitireceklerini söyledi...

Canik Belediyesi, Kuzey Yıldızı projesinin 3. etabı için çalışmalara başladı!

Kuzey Yıldızı ile gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de projenin 3. etabı için çalışmalara başladı. Genç, vatandaşlarla işbirliği içerisinde yürütülen Soğuksu kentsel dönüşüm çalışmasının bölgenin değerini artıracağını söyledi.

Kuzey Yıldızı projesi ulaşım detayları!

Kuzey Yıldızı projesi ulaşım detayları haberimizin içinde yer alıyor. 700 bin metrekare alan üzerinde yayılan Kuzey Yıldızı Rekreasyon alanı Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içinde yer alıyor.

Kenan Yıldız kentsel dönüşüm Haberi

Kenan Yıldız kentsel dönüşüm


Asbest Söküm Uzmanı ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Kenan Yıldız, belediyeleri ve inşaat firmalarını kentsel dönüşümün yarattığı gizli tehlike asbeste karşı uyardı. Kanserojen bir mineral olan asbestin kullanımının insan sağlığına zarar vermesi nedeniyle Türkiye'de 2010'da yasaklandığını hatırlatan Yıldız, “Ancak son yıllarda artan kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte 2010'dan önce yapılan binaların yıkımı sırasında yüksek miktarda asbest ile karşılaşmaya başladık” dedi.



Kenan Yıldız


4 BELEDİYE ÖRNEK OLSUN

Türkiye'de bugüne dek yıkılan hiçbir binada asbest kontrolü yapılmadığını vurgulayan Yıldız, son 2 yıldır sadece İstanbul'da Kadıköy, Tuzla, Maltepe ve Şişli belediyelerinde örnek bir çalışma yapılmaya başlandığını anlattı. Bu 4 belediyenin asbest raporu olmadan yıkıma izin vermediğini belirten Yıldız “Özellikle kar amacı gütmeyen kamu kurumlarının ve belediyelerin bu çalışmalara öncülük etmesi gerekiyor. Yıkımdan önce...