24 / 04 / 2024

Kent İncek projesi nerede

Kent İncek projesi nerede

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Kent İncek'in ön lansman sürecinden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirterek, kısa sürede önemli satış rakamına ulaştıklarını belirtti.

Kent İncek Ankara satılık!

Kent İncek Ankara satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Besa Grup imzası ile yükselen proje 850 adet konuttan oluşuyor.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Hava Kent Sancaktepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hava Kent Sancaktepe projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Hava Kent Sancaktepe projesinde kaç konut yer alacak? Hava Kent Sancaktepe Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Hava Kent Sancaktepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, Sancaktepe projesi için düğmeye bastı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

15 soruda Hava Kent konut projesi!

S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen konut projesi Eyüp Akpınar bölgesinde yer alıyor. 4 bin konuttan oluşan proje 4 etaptan oluşuyor. 

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Kent İncek projesi nerede Haberi

Kent İncek projesi nerede


BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yaklaşık 50 yıldan bu yana inşaat sektöründe projeler üreten firmalarının İncek'teki iki projesinden biri olan Kent İncek'in ön lansman sürecinden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirterek, kısa sürede önemli satış rakamına ulaştıklarını belirtti. 


1 Kişi 14 daire aldı BESA güveninin bu noktada önemli bir payı olduğunu vurgulayan Bezci, şunları söyledi: "Konut alıcısı nezdinde güven ve kalite, karar verme sürecinde çok etkili. BESA Grup'un yılların tecrübesini yansıttığı, inşaat ve satış-pazarlama süreçlerini yürüttüğü Kent İncek projesi de bu yüzden ön talep gününden bu yana çok ilgi çekti. Toplam 604 konuttan oluşan projemizin yüzde 20'ye yakınının satışlarını gerçekleştirdik. Hatta bir alıcımız tam 14 daire birden aldı. Projeye, BESA kalitesine güvenmeden böyle ciddi bir yatırıma imza atmak...