29 / 03 / 2024

Kent İncek projesi

Kent İncek projesi

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Efe Bezci: Kent İncek'te herkes aradığı konutu bulacak!

Besa Grup tarafından yapılacak Kent İncek projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projenin farklı konut tipleri ile herkesin aradığı konutu bulacağını söyledi.

Besa Grup Kent İncek'de çalışmalar sürüyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "Ankara'da herkesin lüks konuta ulaşabilmesinin önünü açtığımız 850 konutluk Kent İncek projemizle, İncek'te konforlu yaşamı bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Kent İncek projesinde çalışmalar sürüyor!

Lüks ve marka konut projelerine ev sahipliği yaparak Başkent Ankara’nın en gözde yerleşim merkezi haline gelen İncek, şimdi de Besa Grup kalitesiyle tanışmaya hazırlanıyor.

Kent İncek Ankara satılık!

Kent İncek Ankara satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Besa Grup imzası ile yükselen proje 850 adet konuttan oluşuyor.

Ankara Kent İncek iletişim!

Ankara Kent İncek iletişim için 0312 219 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 850 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin 36 ay içerisinde yapılması öngörülüyor.

Kent İncek nerede?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edilen Kent İncek projesi için ilk adım atıldı. Proje 54 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Kent İncek nerede?

Besa Grup Kent İncek projesi!

Besa Grup Kent İncek projesi Mogan Gölü manzaralı dairelerden meydana geliyor. Kooperatif usulü ile satışa sunulacak olan proje Ankara - İncek'te hayata geçirilecek.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Hava Kent Sancaktepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hava Kent Sancaktepe projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Hava Kent Sancaktepe projesinde kaç konut yer alacak? Hava Kent Sancaktepe Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Hava Kent Sancaktepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, Sancaktepe projesi için düğmeye bastı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

15 soruda Hava Kent konut projesi!

S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen konut projesi Eyüp Akpınar bölgesinde yer alıyor. 4 bin konuttan oluşan proje 4 etaptan oluşuyor. 

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Kent İncek projesi Haberi

Kent İncek projesi

Yaklaşık 50 yıldan bu yana özellikle Başkent Ankara’da önemli projelere imza atan BESA Grup’un İncek’teki ikinci projesi Kent İncek’te üye kayıtları devam ediyor.


Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.


BESA Grup’un bu yıl İncek’te çalışmalarına başlayacağı 2 projeden ilki olan Kent İncek’in 54 dönüm arazi üzerine kurulduğunu anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara’da lüks ve konforlu konutu kooperatif sistemiyle hayata geçireceklerini belirtti.


Başkent’in en gözde yerleşim yerlerinden İncek’teki kaliteli yaşama herkesin ulaşabilmesinin önünü Kent İncek’le açtıklarını belirten Bezci, şunları söyledi:


“İncek bölgesi, Ankara’da nezih yaşam isteyenlerin tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Kent merkezine yakın konumu, bölgede yaşamını sürdürenlerin profilleri ve kaliteli konut projelerine ev sahipliği...