18 / 04 / 2024

Kent Konut engelli istihdamı

Kent Konut engelli istihdamı

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle “Kariyerimde Engel Yok” etkinliğinin 6.'sı gerçekleştirildi. Etkinlikte bünyesinde istihdam fazlası engelli çalıştıran Kent Konut’a da plaket verildi.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CVS Hava Kent Konut Yapı, 144 konutu sahiplerine teslim etti!

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

Hava Kent Taşoluk 2 geliyor! Yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut projesi Taşoluk 2 için düğmeye bastı. 140 konut ve ticari alanlardan meydana gelecek Hava Kent Taşoluk 2, İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometre mesafede yer alacak.

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Hava Kent’ten ev sahiplerine özel hobi bahçesi!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, Taşoluk ve Haraççı projelerine özel hobi bahçeleri bulunuyor. Hava Kent Taşoluk ve Hava Kent Haraççı projelerinde 150’şer metrekare olarak dizayn edilen hobi bahçelerinde konut sahipleri doğa ile diledikleri gibi vakit geçirebiliyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

İzmit'te konut geri dönüş süresi ne olmalı?

İzmit merkez, Yahya Kaptan, Kent Konut gibi yerlerdeki konutların geri dönüş süreleri ne kadar? 

TOKİ 50 bin konut engelli başvuruları başladı!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konut hakkından yararlanmak isteyen engelli vatandaşlar bugünden itibaren bankalara başvuru yapabilecek.

Kent Konut engelli istihdamı Haberi

Kent Konut engelli istihdamı


İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve İŞKUR ile Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle “Kariyerimde Engel Yok” etkinliğinin 6.'sı gerçekleştirildi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa engelli öğrencilerin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte bünyesinde istihdam fazlası engelli çalıştıran Kent Konut’a da plaket verildi. Plaketi Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön’e, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan birlikte takdim etti.



Kocaeli Büyükşehir...