30 / 03 / 2024

Kent Plus Kadıköy teslimleri

Kent Plus Kadıköy teslimleri

Emay İnşaat'ın fark yaratan projelerinden Brandium Ataşehir'de yaşam başladı, KentPIus Kadıköy ise mükemmel bir yaşam için hazırlanıyor.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Kadıköy Açık Akademi Kent Seminerleri başlıyor!

Kadıköy Belediyesi Akademi, “İstanbul Nereye?” üst başlığıyla, 8 haftalık kent seminerleri programı hazırlıyor. Programın 15 Mart-6 Mayıs tarih aralığında yapılması planlanıyor.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan 'İnşaat Terörüne Dur De' eylemi!

Kentsel dönüşümün tüm hızıyla sürdüğü Kadıköy'de, kamyonların bir yılda 5 can aldığını, belirten Kadıköy Kent Dayanışması, "İnşaat Terörüne Dur De!" eylemi yaptı.

Kent Plus Kadıköy daire fiyatları!

Kent Plus Kadıköy daire fiyatları 595 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Kent Plus Kadıköy projesinde ilk etap bu yıl sonu teslim...

Kadıköy’de Kurbağalıdere protesto edildi!

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarında alınamayan tedbirlere dikkat çekmek amacıyla Kadıköy Kent Dayanışması bir yürüyüş gerçekleştirdi. 50 kişilik grup Kadıköy Yoğurtçu Parkı’na yürüdü.

Kadıköy Kent Dayanışması, Kurbağalıdere'yi protesto etti!

Kadıköy Kent Dayanışması tarafından Yoğurtçu Parkı'nda Kurbağalıdere protestosu yaptı.Durna Şahin, 3 yıldır Kadıköylülerin çilesi haline gelen Kurbağalıdere ıslah çalışmasının zehir saçtığını ifade etti.

Mert Plus Kadıköy daire fiyatları!

Mert Plus Kadıköy'de dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Son dairelerin satışta olduğu Mert Plus Sitesi'nde adalar ve deniz manzarasına sahip olan dairelerin satışlarında yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Kadıköy Kent Plus güncel fiyatları!

Kadıköy Kent Plus güncel fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kadıköy Kent Plus Evleri'nde yüzde 20 peşinatla, 48 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

Kent Plus Kadıköy ödeme planı kampanyası!

Kent Plus Kadıköy ödeme planı kampanyası kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede 1.337 adet konut yer alıyor.

Kent Plus Kadıköy'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Emay İnşaat'ın fark yaratan projelerinden Brandium Ataşehir'de yaşam başladı, KentPIus Kadıköy ise mükemmel bir yaşam için hazırlanıyor.

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan Kurbağalıdere açıklaması!

Kadıköy Kent Dayanışması ve Kadıköy’de görev yapan 21 mahalle muhtarı, ıslah çalışmaları İBB tarafından yürütülen Kurbağalıdere’nin temizlendiği ve derede balıkların görüldüğü iddiaları üzerine Kurbağalıdere kenarında basın açıklaması yaptı.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Kent Plus Kadıköy teslimleri Haberi

Kent Plus Kadıköy teslimleri

Emay İnşaat'ın fark yaratan projelerinden Brandium Ataşehir'de yaşam başladı, KentPIus Kadıköy ise mükemmel bir yaşam için hazırlanıyor. Son daireler şimdi 60 ay vade imkanı ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı ile sunuluyor. 


Bağdat Caddesi'ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'na yakınlığıyla KentPIus Kadıköy, İstanbul'un her yerine kolay ulaşım imkanı sağlayacak. 


Merkezi konumu sayesinde dilediğiniz her yere kolaylıkla ulaşıp, trafik çilesi çekmeden, istanbul'un tüm güzelliklerinin tadına varacağınız KentPIus Kadıköy'de kaliteli ve huzurlu bir yaşam sizleri...