23 / 04 / 2024

kentplus eski evi peşinata sayma

kentplus eski evi peşinata sayma

KENTPLUS Mimarsinan projesini üreten Emay İnşaat dolara zam yaptı. Şirketin kampanyasına göre Kentplus'tan ev alanların dolar kuru 1.4 YTL olarak kabul ediliyor.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Çengelköy'de 26.2 milyon TL'ye icradan satılık eski eser ev!

İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Çengelköy'de restorasyonu yapılmış havuzlu ve müştemilatlı eski eser evi icradan satışa çıkardı. 

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayının Karaköy'deki evi!

İstanbul Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evi ilk defa fotoğraflandı...

Evi eski olana 25 bin TL tadilat desteği!

Devlet tarafından yüzlerce farklı sosyal destek, milyonlarca vatandaşa ödeniyor. Bu desteklerden biri de barınma desteği. Eski, bakımsız ve sağlıksız konutlarda yaşayan muhtaç yurttaşlara evlerinin bakım-onarımı için devlet tarafından 25 bin TL'ye kadar destek veriliyor. 

Konakta ‘Antep Evi’ hayat bulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği Gazi Konuk Evi yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilere eski Antep evlerindeki yaşamı yansıtacak.

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

Kraliçe 2'nci Elizabeth Malta'daki villasını satıyor!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Malta'da bulunan eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euro'ya (40 milyon TL) satılıyor.

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

kentplus eski evi peşinata sayma Haberi

kentplus eski evi peşinata sayma
Kentplus Mimarsinan'da 700 YTL taksitle! Hemen taşının!

Toplam 660 konutu kapsayan kampanya ile satışların hızlandığını söyleyen şirket yetkilileri ev sahibi olmak isteyen ama ekonomik koşulları peşinatı ödemeye yetmeyenler için yaptıkları kampanya ile daha rahat ev alınabildiğini hem de dövizin düştüğü bu dönemde insanların, `belki artar' dolarını bozdurmaktan çekinirken böyle bir alternatif sunduklarını belirttiler. Kentplus'un dolar kurunu 1.4 YTL'den hesaplamasıyla projeden ev almak isteyenlerin ellerindeki 1.18'lerdeki doların değeri de bir anda 1.4 YTL'ye çıkıyor. Yani hem konut alanlar düşük dolarını uygun fiyata satıyor hem de şirketin satışları hızlanıyor. Yarısının satıldığı projede 120 adet 1+1, 60 adet 2+1, 160 adet 4+1 ve 320 adet 3+1 daire yer alıyor. Alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, cafe-restaurant gibi...