16 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm belediye dilekçesi

kentsel dönüşüm belediye dilekçesi

Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında belediyeye, "Belediye yapı proje temin dilekçesi" veriliyor. Söz konusu dilekçe ile belediyeden statik projelerin örneği alınıyor. İşte Belediye yapı proje temin dilekçe örneği...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda kentsel dönüşüm gündem oldu. Toplantı sonrasında Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz.” dedi.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Bitlis Adilcevaz Belediye Meclisi kentsel dönüşümü görüştü!

Bitlis Adilcevaz Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un başkanlığında yapılan toplantıda kentsel dönüşüm görüşüldü.

kentsel dönüşüm belediye dilekçesi Haberi

kentsel dönüşüm belediye dilekçesi

Belediye yapı proje temin dilekçesi!

Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında belediyeye "Belediye yapı proje temin dilekçesi" veriliyor.  Söz konusu dilekçe ile belediyeden statik projelerin örneği alınıyor. Belediye yapı proje temin dilekçe örneği aşağıda bulunuyor.


 Belediye yapı proje temin dilekçe örneği:

 .../.... /201.. 


………….................……… BELEDİYESİ 

İMAR MÜDÜRLÜĞÜ’ NE 

KONU : Mevcut Statik Projenin Temini 

………….. ili, ……….. ilçesi, ………… mah., ………. cad., ……… sok, No:…… tapuda 

…….. Pafta, …….. Ada, ……… Parsel sayılı yerde bulunan yapımıza ait arşivinizde bulunan 

Statik projelerden birer örneğinin tarafımıza verilmesi aksi halde tarafımıza T.C. Çevre ve 

Şehircilik Bakanlığı …………….. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müd. iletmek için Statik Projenin 

arşivinizde olmadığına dair bir yazının verilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederiz. 

 Saygılarımızla; 

Ad Soyad 

İmza 

EKİ : 

Tapu Fotokopisi 

İLETİŞİM : 

Adres : 



Bina ortak karar protokolü...