25 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm ihalesi

kentsel dönüşüm ihalesi

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, uzun yıllardır Yozgat’ın önemli sorunu olan Eski Sanayi Sitesinde, kentsel dönüşüm ihalesinin TOKİ tarafından 7 Aralık’ta yapılacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm ihale işleri!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir, Harcama, Kredi ve Kaynak Aktarımı Yönetmeliğine göre, kentsel dönüşüm ihale işleri nasıl yapılıyor? İşte kentsel dönüşüm ihale işleri yönetmelik esasları...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden 31 milyon 539 bin TL'ye ihale!

Palandöken, Solakzade mahallesinde kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirilmek üzere 16 arsa kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkarılacak...

Bayrampaşa İsmetpaşa'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüme Yönelik Mimari, Statik ve Tesisat Uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmeti işi için ihale düzenlendi

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Bursa Sıcaksu Bölgesi kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bursa Sıcaksu Bölgesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ihale yapıldı. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

kentsel dönüşüm ihalesi Haberi

kentsel dönüşüm ihalesi

Yaklaşık 20 yıldır çözüm üretilmeye çalışılan ve oluşturduğu çirkin görüntü ile insanlara rahatsızlık veren Yozgat Eski Sanayi Sitesinde çalışmalar tamamlanma noktasına geldi. Daha önce kentsel dönüşümle konut alanı olarak TOKİ ile anlaşma yapılarak 630 konutun planlandığı eski sanayi sitesinde, proje değişikliğine gidilerek konut sayısı 297’e düşürüldü. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Eski Sanayi Sitesinde sorunlu alanın yüzde 95’in çözümlendiğini belirterek, “Burada bulunan 682 hak sahibi ile anlaşma sağlandı. 125 hak sahibi ile ise anlaşma zemini aranmaktadır. 125 hak sahibinin alan üzerindeki payı ise yüzde 5 civarındadır” dedi. Kendilerinden önce belediye ile TOKİ’nin anlaşma yaptığını ve belediyenin 20 milyon avans alarak kullanmış olduklarını ifade eden Arslan, “O dönemde itirazlar sebebiyle proje başlatılamamış ve mahkeme tarafından iptal edilmişti. Biz hak sahipleri...