24 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşüm İlkadım Belediyesi

Kentsel Dönüşüm İlkadım Belediyesi

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Halkımızın rızası doğrultusunda yerinde dönüşüm çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Mustafa Demir'den Samsun'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada "İlkadım'da kentsel dönüşümü bu yıl içerisinde, Türkiye'ye rol model olacak şekilde başlatacağız" diye konuştu.

İlkadım’da kentsel dönüşüm baharı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde 14 mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm programı vatandaşların yüzünü güldürdü.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastane ve Kökçüoğlu mahallerindeki kentsel dönüşümü anlattı. Dönüşüm çalışmaları hakkında halka bilgi veren Tok: "Kimsenin rızası olmadan evi yıkılmayacak." dedi.

Samsun'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Kentleşme Politikaları’ isimli panelde Samsun ili ve ilçeleri genelinde yapılan ‘kentsel dönüşüm’ olayı konuşuldu. Paneli Samsun Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu sundu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm isteği artıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Arzumuz kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Halkımızın rızası doğrultusunda çalışmalara başlayacağız" dedi.

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm başlıyor!

Hastane Mahallesindeki kentsel dönüşümü TOKİ ile değil, Samsunlu müteahhitlerle gerçekleştireceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Çileyi çeken halkımıza konforlu bir hayat sunacağız" dedi...

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Kentsel Dönüşüm İlkadım Belediyesi Haberi

Kentsel Dönüşüm İlkadım Belediyesi

İLKADIM Belediye Başkanı Erdoğan Tok, komşu iftarları kapsamında Selahiye. Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahalleleri sakinleri ile bir araya geldi. Yüzlerce kişinin katıldığı komşu iftarı Leventler Sokak'ta gerçekleşti, iftar yemeğine Ilkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Üç mahalleyi bir araya getiren iftar öncesi mahalle sakinleri ile tek-tek görüşen Başkan Tok. bölgede en çok merak edilen konu olan kentsel dönüşüm ile ilgili açıklama yaptı. Tok, "Halkımızın rızası doğrultusunda yerinde dönüşüm çalışmalarına başlayacağız. Görüyorum ki. halkımızın da her geçen gün bu isteği artıyor" diye konuştu. 




'HALKIN KENTSEL DÖNÜŞÜM İSTEĞİ YÜKSELİYOR' 

Yerinde dönüşüm çalışmalarının İlkadım'ın çehresini önemli ölçüde değiştireceğini kaydeden Tok, "Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahallesi sakinlerimizin merak ettikleri konulardan...