27 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm izmir

kentsel dönüşüm izmir

Önceki gün Bayraklı'daki deprem konutlarının temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. 

Kaçakta sıra Antalya ve İzmir'de!

Kaçak yapılara geçit vermeyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla’dan sonra Antalya ve İzmir’e odaklandı. Bakanlık, Antalya’da Kaş, Kalkan, Adrasan, İzmir’de Çeşme ve Urla mercek altına alacak.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Müteahhiter Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Ege Bölgesi'nde kentsel dönüşümü yeniden hatırlattı.

Kentsel dönüşüm İzmir'de yayılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm uygulamalarını İzmir geneline yaymayı hedefliyor. Belediye, projelerini ve yatırımlarını anlattı.

İzmir'de kentsel dönüşüm yavaş ilerliyor!

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Salih Yılmaz, İzmir'de kentsel dönüşümde yavaş ilerlediğini söyledi.

İlçe belediyeler kentsel dönüşümde yetki hızını artmalı!

İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu. yerel belediyelere yetki ve insiyatif vermelidir. İlçe belediyeler yetki sorumluluğunda "Kentsel Dönüşüm" hızını artırmalıdır.

İzmir'in en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

Yenigün TV'de Ahmet Özsoy'la Yenigün'de Gündem programının konuğu CHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Uğur Bostancıoğlu oldu. İzmir'in sorunlarına değinen Bostancıoğlu, "İzmir'in en büyük sorunlarından biri kentsel dönüşümdür" dedi

Necip Nasır: İzmir'de kentsel dönüşüme hemen başlanmalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, seçimlerin bittiğini, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bir an önce kentsel dönüşüm konusunda harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Nasır, İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme uğrayacağını da hatırlattı.

Kentsel dönüşüm İzmir için çok önemli!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm dolandırıcıları şimdi de İzmir'de!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projeleri için uygun ilçelerde 'çantacı' olarak adlandırılan ve ilk olarak İstanbul'da ortaya çıkan firmaların, şimdi de gözünü İzmir'e diktiğini söyledi...

Hüseyin Aslan'dan kentsel dönüşümde dolandırıcı uyarısı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projeleri için uygun ilçelerde ’çantacı’ olarak adlandırılan ve ilk olarak İstanbul’da ortaya çıkan firmaların, şimdi de gözünü İzmir’e diktiğini söyledi.

İzmir kentsel dönüşümde ön plana çımaya başladı!

Kentsel dönüşüm sürecinde İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmir de ön plana çıkmaya başladı. İlk olarak Fikirtepe'ye yatırım yapan yabancı yatırımcılar İzmir'i de mercek altına aldılar.

Kentsel dönüşüm projeleri yaşam standartlarını artırıyor!

Aliağa Ekspres Gazetesi İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan kentsel dönüşüm projelerini değerlendirerek, bugünkü sayısında 'Kentsel dönüşüm projeleri yaşam satndartlarını artırıyor' yazısını okuyucuları ile paylaştı.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Bina diken değil, ağaç diken başkan olacağım!

Hüseyin Mutlu Akpınar, yüzde 71 'in sırrını sevgi, diyalog, çalışmak ve uyuma bağlayarak ilçenin hemen hemen her yerinde kentsel yenileme yapacaklarını ifade etti. Akpınar, "Bina diken değil ağaç diken bir belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.

Kentsel dönüşüm İzmir'in birinci gündem maddesi olmalı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştirilerde bulundu. 

Kentsel dönüşüm İzmir için acil ihtiyaç!

İzmir için acil kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanılması gerekiyor. Binlerce gecekondunun bulunduğu İzmir'e bu görüntü yakışmıyor... 

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşmacı modeliyle yapılıyor!

İzmir’de Managemant Plus tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde kamu, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri ‘uzlaşma’ modelinin dönüşümün kalbi olduğu konusunda birleşti. 

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, İzmir Örnekköy Mahallesi kentsel dönüşüm alanı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. İhale, 28 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta düzenleniyor..

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Örnekköy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. 3 bin 520 konut ve 338 ticaret biriminin dönüşeceği projede yıkımlar etaplar halinde gerçekleşecek..

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap ihalesi Ekim'de!

Toplam 462 bağımsız birime yer verilen İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap için ihale tarihleri son teklif için 12 Ekim Perşembe günü saat 12.00, mali teklif için son teklif ise 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00 olarak belirlendi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kurultayı İzmir'de toplanacak!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü yarın İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

kentsel dönüşüm izmir Haberi

kentsel dönüşüm izmir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde kentsel dönüşümün önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hürriyet'te yer alan habere göre; Erdoğan konuşmasında önemli bir çağrıda bulunarak 'İmkanı olan vatandaşlarıma afet riski altında olan binalarını hızla güçlendirmelerini veya gerekiyorsa yenilemeleri çağrısında bulunuyorum. Üzmeyeyim, kırmayayım ama şahsen ben güçlendirmekten değil yenilemekten yanayım ve ben tüm vatandaşlarıma güçlendirin değil gelin yenileyin derim' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şu şekilde:

"Kısa sürede teslim etmeyi hedeflediğimiz deprem konutlarının milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Afetleri engellemeyiz ama yıkıcı etkisini azaltabiliriz. 5 bin deprem konutumuzu da işte bu anlayışla hızla hayata geçiriyoruz. 7 ayrı alanda hemen inşaatlara başladık. Bugün ilk etapta yerinde yapılacak 1444 kont ve 208 konut ile rezerv alanında yapılacak...