19 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm kaynak

kentsel dönüşüm kaynak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kentsel dönüşüm projeleri için 2012 yılından bugüne kadar yaklaşık 13 milyar lira kaynak kullanıldığını söyledi...

Kentsel dönüşüm için 5 yılda 75 milyar liralık kaynak!

Kentsel dönüşümde kaynak sorunu çözülüyor. Mehmet Özhaseki'nin Bakanlar Kurulu'na sunduğu proje ile 5 yılda dönüşüme 75 milyar liralık kaynak sağlanacak. GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin konu ile ilgili konuştu.

Tüm riskli binaları dönüştürecek proje için düğmeye basıldı!

Hükümet kentsel dönüşüm hızlandırılması için düğmeye bastı. 5 yıllık dev bir proje hazırlanıyor. Türkiye'deki tüm riskli binaları dönüştürecek proje için 75 milyar liralık kaynak ayrıldı.

Kentsel dönüşüme 2,5 milyar lira kaynak!

Bakan Özhaseki, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2017 yılı bütçesine ilişkin sunum yaptı. Özhaseki, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ülke genelinde toplam 2 milyar 500 milyon lira kaynak kullanılmıştır" dedi.

Kentsel dönüşüm için toplam 1 milyar TL kaynak kullanıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşların mağdur olmaması için en ileri derecede hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “Kentsel dönüşüm için bugüne kadar 1 milyar lirayı aşkın kaynak kullanıldı” dedi.

Erdoğan Bayraktar yabancı yatırımcılara çağrı yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul'a kurulacak 1,5 milyonluk yeni şehir ve kentsel dönüşümde kaynak sıkıntısının olmayacağını, bu süreçte uluslar arası yatırımcıları beklediklerini söyledi...

Kentsel dönüşüm için 2B gelirlerinden aktarım olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm için 453 milyon liralık kaynağın biriktiğini, yıl sonuna kadar 200 bin konutun yıkım aşamasına geleceğini söyledi. Bayraktar, 2B'de bir aktarım olmayacağını söyledi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na kentsel dönüşüm kaynak önerisi!

Noyan Doğan Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünki yazısında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na kentsel dönüşüm kaynak önerisinden bahsetti...

Bakan Özhaseki az önce resmen açıkladı! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı geliyor! Detayları peş peşe paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurmak istediklerini söyleyerek, "Başkanlığın altında üç adet genel müdürlük olacak. İlki yalnızca İstanbul'u izleyecek, ikincisi Türkiye'yi izleyecek, üçüncü genel müdürlük de kaynak oluşturacak” diye konuştu.

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kaynak ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm kredisi 2021!

Kentsel dönüşümde faizsiz kredi teşviği 2021 yılında uygulanmaya başlayacak. Kamuda yapılması planlanan tasarruflar ile kentsel dönüşüme kaynak sağlanacak. İşte kentsel dönüşüm kredisi 2021 tutarları...

Rakamlarla Türkiye'de kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2021'de kentsel dönüşümü ön plana çıkardı. Son 8 yılda 60 milyar TL'lik kaynak ayrılan kentsel dönüşüme, bu yıl sosyal konutlarla beraber toplamda 25 milyar TL kaynak ayrıldı. Peki Türkiye'de kentsel dönüşümde nereden nereye gelindi? İşte rakamlarla kentsel dönüşüm...

Gaziosmanpaşa'ya 320 milyon TL'lik kentsel dönüşüm desteği!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, kentsel dönüşüm projelerinde kullanılmak üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne 320 milyon TL'lik kaynak aktarılması kararını onayladığını açıkladı. 

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de asırlık kentsel dönüşüm projesini başlattı. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Kahramanmaraş'ın tam ortasında olan Tekke'nin konum itibarıyla da müstesna bir yerde olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl proje kapsamına alınan kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk kazma Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katıldığı törenle vuruldu ve kentsel dönüşüm başlamış oldu.

Kentsel dönüşüm için 5 yılda 75 milyar liralık kaynak!

Kentsel dönüşümde kaynak sorunu çözülüyor. Mehmet Özhaseki'nin Bakanlar Kurulu'na sunduğu proje ile 5 yılda dönüşüme 75 milyar liralık kaynak sağlanacak. GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin konu ile ilgili konuştu.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kaynağı tükendi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları için kaynaklarının tükendiğini belirterek, " Kaynak bitti, yolun sonu göründü. Bundan sonra çalışmaları TOKİ desteği ile götüreceğiz." dedi.

Bandırma'da kentsel dönüşüm doğru yapılmıyor!

Deprem Güvenliği ve Yapı Uzmanı Prof. Dr. Uğur Kaynak Bandırma'daki fay hatlarınun durumundan yola çıkarak deprem riskini ve kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Bakanlık kentsel dönüşüm için 811 milyon kira yardımı yaptı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine 811 milyon 218 bin 901 lira kira yardımı, ilgili idarelere ise 499 milyon 503 bin 522 lira kaynak sağladı.

Kentsel dönüşüm kredisi ödeme planı 2015!

Kentsel Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir, Harcama, Kredi ve Kaynak Aktarımı Yönetmeliği gereğince hak sahipleri tarafından kullanılan kredilerin geri ödemeleri ne zaman başlar? İşte kentsel dönüşüm kredisi ödeme planı 2015..

Kentsel dönüşümün geri dönüşü yok!

İller Bankası belediyelerle bir araya geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katıldığı toplantıda kentsel altyapı projelerinde hibe kaynak kullanımı tartışmaya açıldı. Güllüce 'Kentsel dönüşümün geri dönüşü yok' dedi.

kentsel dönüşüm kaynak Haberi

kentsel dönüşüm kaynak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Genel Kurulunda, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde hükümet adına konuşma yaptı.

"Kentsel dönüşüme 13 milyar lira kaynak"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fuat Oktay, Türkiye'de insan odaklı, doğal hayata ve tarihi mirasa saygılı, temel kentsel hizmetlerin adil ve erişilebilir şekilde sağlandığı, yaşam kalitesi yüksek ve dayanıklı yerleşimler oluşturulmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini söyledi. Oktay, kentsel dönüşüm projeleri için 2012 yılından bugüne kadar yaklaşık 13 milyar lira kaynak kullanıldığını belirtti. 

Oktay, Tank Palet Fabrikasının yatırımlarla daha etkin ve verimli bir şekilde çalışacağını ifade ederek, ülkeye ek bir yük getirmeden fabrikanın çağın gereklerine uygun şekilde modernize edileceğini, firma tarafından 25 yıl boyunca bütün yenileme yatırımlarının gerçekleştirileceğini...