23 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm nazilli

kentsel dönüşüm nazilli

Nazilli Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptırılan kentsel dönüşüm projesine yönelik kamulaştırmanın İçişleri Bakanlığı'nca onaylanmasının ardından çalışmalarıan hız verildi. Alıcık, yapılan değişimle ilçenin rahat nefes alacağanı b

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Nazilli'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karaçay Mahallesi’nde 100 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili detayları paylaştı.

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Nazilli kentsel dönüşüm evlerinin yolları yapılıyor!

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

Nazilli Yıldıztepe Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar "Kentsel Dönüşüm" talebinde bulundu. Mahalle Muhtarı Ahmet Sak ise mahallelilerin isteği üzerine Belediyeye başvurmak için hareket geçti.

Aydın Nazilli'de kentsel dönüşüm isteniyor!

Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar "Kentsel Dönüşüm" talebinde bulundu. Mahalle Muhtarı Ahmet Sak ise mahallelilerin isteği üzerine Belediyeye başvurmak için hareket geçti.

Nazillililer kentsel dönüşüm istiyor!

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar ‘Kentsel Dönüşüm’ talebinde bulundu. Mahalle Muhtarı Ahmet Sak ise mahallelilerin isteği üzerine Belediyeye başvurmak için hareket geçti.

Nazillililerden kentsel dönüşüm talebi!

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar ‘Kentsel Dönüşüm’ talebinde bulundu. Mahalleli, yolların darlığından ve evlerin sıklığından şikayetçi olarak yeni düzenleme yapılmasını istiyor.

Nazilli kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu: "Nazilli'de kentsel dönüşüme ihtiyaç var. TOKİ Başkanımız ile fikir alış verişinde bulunduk. Türkiye'ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm ile TOKİ projesini de Nazilli'de başlatacağız inşallah" dedi.

Nazilli Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlar başladı!

Nazilli Belediyesi'nin başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde evlerin yıkımı başladı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Kentsel dönüşüm Nazilli için bir tarihtir. Kentsel dönüşüm projelerimiz Nazilli'nin kaderini değiştirecek" dedi...

Nazilli'de kentsel dönüşümün ilk etabı sona erdi!

Nazilli Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yapılan kentsel dönüşüm için hızlı kamulaştırma kararı başvurusunun Bakanlar Kurulu'nca onaylanmasıyla başlayan çalışmaların ilk aşamasını oluşturan 32 dairede sona gelindi...

Nazilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kentsel dönüşüm için hızlı kamulaştırma kararı başvurusunun Bakanlar Kurulu'nca onaylanmasının ardından ilçede çalışmalarının hız kazandığını söyledi. Nazilli'de kentsel dönüşüm başladı...

Nuri Aslan: Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılıyor!

"Kentsel Dönüşüm" seminerinde konuşan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, " Kentsel dönüşüm, kentin sorun ve ihtiyaçları dikkate alınarak bölgede uygulanabilir bir yol haritasının oluşturulmasıdır " dedi

kentsel dönüşüm nazilli Haberi

kentsel dönüşüm nazilli
Nazilli Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptırılan kentsel dönüşüm projesine yönelik kamulaştırmanın İçişleri Bakanlığı'nca onaylanmasının ardından çalışmalar hızlandırıldı. Kamulaştırmanın devrim niteliğinde olduğunu savunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 50 dönümlük alanda yapılan değişimle ilçenin rahat nefes alacağını belirtti. Alıcık, "Ege'de dönüşümü kendi imkanlarıyla yapan ender belediyelerden birisiyiz. Kentsel dönüşüm, bir şehir için devrimdir. Devrimi perçinleyen de Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hızlı kamulaştırma desteğidir" dedi.

Yeni...