27 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm Niğde

kentsel dönüşüm Niğde

Yapılan 2 yeni ihaleyle ilgili yer teslimleri tamamlandı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek temel atma törenine katılmak için Niğde’ye geliyor.

Niğde'de kentsel dönüşüm yaşanıyor!

121 hektarlık alanda yapılacak olan Efendibey, Şehitler, Şahinali mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesi kapsamı alanında; 6000 konut, 900 işyeri, 3 ilköğretim okulu inşa edilecek...

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Hedef 10 bin yeni konut!

Depreme karşı dirençli şehir hedefiyle Bursa’da adeta bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karapınar kentsel dönüşümünde de 1. etap inşaatını başlattı.

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Kentsel dönüşüm kredisine başvuracaklar dikkat! Dönüşüm kredisi nasıl çekilir?

Erdoğan'ın imzasıyla kentsel dönüşüm limitleri değişti. Peki Kentsel dönüşüm kredisi nasıl çekilir? Cevabı haberimizde...

Niğde Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Tunç Soyer'den İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, kent genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Soyer, "Kentsel dönüşüm 2022'de İzmir'e damga vuracak" dedi.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin tamamlanması halinde net bugünkü değeri ne kadar oldu?

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm Rize'de kira ücretlerini artırdı!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon nedeniyle riskli duruma gelen 23 hektarlık alandaki 118 dükkân, 174 ofis ve 60 konutta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Kentsel dönüşüm ile birlikte bölge kira ücretleri arttı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Niğde'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Depremin Avcılar için ne kadar tehditkar olduğunun farkındayız. Başkan'ımız çok yoğun çalışıyor. Biz de takip ediyoruz. Hem kentsel dönüşüm hem de bir yandan yapı tespitleri yapılıyor" dedi.

kentsel dönüşüm Niğde Haberi

kentsel dönüşüm Niğde


Yapılan 2 yeni ihaleyle ilgili yer teslimleri tamamlandı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek temel atma törenine katılmak için Niğde’ye geliyor. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen 2 yeni ihaleyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde temel atma töreni yapılacağını bildirdi. Başkan Akdoğan, 15 ay içinde hak sahiplerine teslim edilecek olan 1750 konutun temel atma törenine TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın da katılacağını açıkladı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Mahallesi’ nde devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 2 yeni ihale yapıldığını ve ihalelerin sonuçlandığını söyledi. Müteahhit firmalara yer teslimlerinin de yapıldığını anlatan Başkan Akdoğan, ihaleyi alan firmaların, Türkiye’nin önde gelen güçlü firmaları arasında yer aldığını vurguladı. Başkan...